דרוש מידע נגר מעולה למטבחים

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יכולה להמליץ לך על עמנואל מטבחים.
עושה עבודה מצוינת. השירות שלו מעולה הפרזול רק חברות טובות והוא עוזר גם בשלב בתכנון.
יכולה להכנס לאתר שלו ולהתרשם.
0546975971
בהצלחה

חני101

משתמש פעיל
יכולה להמליץ לך על עמנואל מטבחים.
עושה עבודה מצוינת. השירות שלו מעולה הפרזול רק חברות טובות והוא עוזר גם בשלב בתכנון.
יכולה להכנס לאתר שלו ולהתרשם.
0546975971
בהצלחה
תודה!
את יודעת אם הוא מגיע לבני ברק?

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא יודעת!
תשאלי אותו!

beedebi

משתמש פעיל
אם את מבינה את היתרונות של יהודי ומוכנה לשלם מחיר (לא יקר ביחס ליהודי, אבל בלי להשוות לערבי). יש לי מישהו מצוין מכל הבחינות (דייקן, ישר, עומד בזמנים, יודע לתת שירות). לפרטים - באישי (ותבקשי ממנו תמונות יש לו בשפע).

חני101

משתמש פעיל
אם את מבינה את היתרונות של יהודי ומוכנה לשלם מחיר (לא יקר ביחס ליהודי, אבל בלי להשוות לערבי). יש לי מישהו מצוין מכל הבחינות (דייקן, ישר, עומד בזמנים, יודע לתת שירות). לפרטים - באישי (ותבקשי ממנו תמונות יש לו בשפע).
אין לי איך לכתוב באישי, תוכלי לשלוח לי למייל
147YAEL
בגימייל

שלומי ג

משתמש חדש
אנחנו ממליצים מאוד, מניסיון גם אצלנו וגם אצל אחרים שאנחנו מכירים - על אינטגרלי מטבחים,
הם עובדים עם מכשור מאוד מתקדם של CNC וכן קנטים וכו', מגירות של בלום לגראבוקס וכו'.
אנחנו לפני שסגרנו (כבר כמה שנים טובות...) ביררנו מאוד חזק ולמדנו לעומק על פירמות ורמות גימור כי מאוד חשוב לי הדיוק ופדנטיות (הקנטים, הסגירות, הקווים הישרים, חירוצי לדים, הם דברים שעושים את היופי של המטבח).
רצינו משהו מיוחד והיינו ממש מרוצים, גם השירות יוצא מן הכלל - היו זמינים וקשובים

לאחר שסגרנו את התוכנית וסגרנו איתם שלחו לנו מודד, התאימו את המטבח למידות המדויקות ולפני התקנה מגיעים שוב לראות שהכל יושב בול לתוכנית (נקודות חשמל, אינסטלציה וכו') ודרך אגב זה היה קריטי - היה כמה נקודות שראינו שצריך לסדר.

דה סנטיס 2024

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אנחנו עשינו אצל שאול כהן מנתיבות (עושה בכל הארץ) אפשר למצוא עליו הרבה המלצות בפורום
ישר ומקצועי (אם אני לא טועה הוא לא נחשב לזול אבל במחיר הבסיסי יש גימורים וחומרים מצויינים, תבדקו את זה)
עשינו את המטבח לפני קרוב ל6 שנים והמטבח נראה ומרגיש כמו ביום הראשון

יהודי אנ

משתמש פעיל
ממליצה על נגר ערבי מעולה!
דודה שלי עשתה אצלו מטבח מדהים ב22 אלף ונגרים אחרים רצו 50 אלף על אותו תוכנית!
, הוא עובד הרבה בבני ברק ואפשר ללכת לראות אצל אנשים שעשה
1732096355746.png
1732096371525.png
1732096388733.png
1732096406214.png
1732096424455.png
1732096441052.png
1732096316499.png

חני101

משתמש פעיל
ממליצה על נגר ערבי מעולה!
דודה שלי עשתה אצלו מטבח מדהים ב22 אלף ונגרים אחרים רצו 50 אלף על אותו תוכנית!
, הוא עובד הרבה בבני ברק ואפשר ללכת לראות אצל אנשים שעשה צפה בקובץ המצורף 1826075צפה בקובץ המצורף 1826076צפה בקובץ המצורף 1826077צפה בקובץ המצורף 1826078צפה בקובץ המצורף 1826079צפה בקובץ המצורף 1826080צפה בקובץ המצורף 1826074
תודה!
1. לא כתבת מספר
2. מה שחשוב לי שהנגר יבוא אלי הביתה לשלב התכנון. כי יש לי נישה שצריך לראות בעיניים..
3. התמונות זה עבודות שלו?

שלומי ג

משתמש חדש
רק אצל יהודי!
ערבי זה ערבי (תבררו, יש כאלו נגרים שעשו לכמה בסדר ופתאום לא עונים, לא גומרים, מביאים מותגים מזויפים וכו', וזה עולה בסוף יותר יקר).
צריך אבא ואמא למטבח:)

יהודי אנ

משתמש פעיל
תודה!
1. לא כתבת מספר
2. מה שחשוב לי שהנגר יבוא אלי הביתה לשלב התכנון. כי יש לי נישה שצריך לראות בעיניים..
3. התמונות זה עבודות שלו?
צריך לשלם לו רק כשהמטבח מוכן! שמעתי שהוא לא מבקש בכלל מקדמה
הוא זמין בעיקר בווצאפ, אם את רוצה תכתבי לי לאימייל YZY486734 ואני ייתן לך את הפרטים

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
שמוליק גורדון - 050-5340343
עבודה מדויקת ומושלמת, הרבה סבלנות.

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
שאול כהן- ראיתי גם מטבח שלו, מושלם
רק לא זול בכלל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה