אני קניתי דוקו נגן מצוין גם אם נופל לא נשברמחפשת לקנות נגן חדש ואיכותי,
לי יש נגן סמארטבס ואני מאוד מרוצה גם מהסאונד וגם מהתוכנת הפעלה
לנגן הנ''ל יש את כל הדרישות חוץ מזה ששלי ללא רדיו עפ''י דרישת מקום הלימודים.קופצת על האשכול,
אני רוצה לקנות נגן טוב עם רדיו והעברת קבצים טאצ' ועם רמקול מובנה
אבל שלא יהיה מידי גדול...
מכירים משו כזה?
יש מצב לקישור??לנגן הנ''ל יש את כל הדרישות חוץ מזה ששלי ללא רדיו עפ''י דרישת מקום הלימודים.
נראה לי שיש גם עם רדיו.
יש לסמארטבאקס שני גדלים, מה שרואים בתמונה זה הסוג הקטן יותראה אוקיי הוא ממש קטן, אני רוצה בסגנון אבל יותר גדול, כי פשוט ישלי יד די גדולה וזה ייאבד לי ביד
זה דגם המיני יש גם בגדולאה אוקיי הוא ממש קטן, אני רוצה בסגנון אבל יותר גדול, כי פשוט ישלי יד די גדולה וזה ייאבד לי ביד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: