תנסה להעלות נושא חדש על זה אולי הפעם יצליחו לעזור לך לא תפסידמישהו שם (במתמחים טופ) כבר תיאר את אותה הבעיה, ואף אחד לא ענה לו....
ניסיתי הכל- ועדיין תקוע...אצלי זה גם קורה- בחברה אחרת
ואז אני לוחצת לחיצה ארוכה על הכפתור של הכיבוי(חצי דקה או יותר) עד שנכבה ואז זה נדלק שוב ועובד
נשאר תקוע על HELLO?לי גם יש את הנגן סופר סטאר, ורק המסך לא נדלק מישהו מכיר את הבעיה.
אז מה עושים?זיכרון פנימי יותר מידי
ולא השארת ג'יגה אחת פנויה אז התיאורים שכתבתם תואמים
זה איפוס, ניסנו לעשות את וזה לא עזר... נדפק לגמרי..תגובה לכל הנתקלים בבעיה זה קרה לי מלא בכל מיני סוגי נגנים קחו מחט יש בצד של הסופר סטאר חור זעיר תכניסו לחיצה עדינה כמה שניות וזה אמור לעבוד מניסיון.
כמה שנים יש לך את זהזה איפוס, ניסנו לעשות את וזה לא עזר... נדפק לגמרי..
כן גם לי זה קרה אחרי בערך שנה זה נגנים יקרים ולא שווים ניסית עם המחט?בערך שנה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: