תודה רבה,תומך בעבריתמוסיקה נגן RUIZU X50 Sportmp3 נגן bluetooth קליפ מיני תמיכה FM, הקלטה, ספר אלקטרוני, שעון, מד צעדים מיני mp3 נגן - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש לנו את זה בערך חודש - בינתיים מעולה
הזמנו בגלל המלצות עליו פה בפורום
תומך עברית?נגן מעולה
יש לי אותו מעל שנה מאד מרוצה, עכשיו הזמנתי עוד אחד והגיע תוך שבועיים, לקחת בחשבון שmp4 לא עובד (אין סירטונים)
היי רציתי לשאול אם הוא עדיין עובד ושווה להזמין?נגן מעולה
יש לי אותו מעל שנה מאד מרוצה, עכשיו הזמנתי עוד אחד והגיע תוך שבועיים, לקחת בחשבון שmp4 לא עובד (אין סירטונים)
מעולה תודה! ואתה מתכוון לזה נכון?עובד מעולה בלי כל בעיה!
יש לי כבר שניים כאלו,
כולל רדיו.....
אה וואו תודה רבה שאמרת לי! טעות שלי. עוד שאלה, יש אופציה של "גודל זיכרון" מה הכוונה בזה? זאת אומרת זיכרון בלי כרטיס או שזה שולח כרטיס זיכרון בגודל הזה או שזה הגבלה לכרטיס זיכרון (כאילו שהוא לא תומך בכרטיסי זיכרון גדולים יותר)?לא, אני הזמנתי את זה:
נגן בעברית
תומך בעבריתמוסיקה נגן RUIZU X50 Sportmp3 נגן bluetooth קליפ מיני תמיכה FM, הקלטה, ספר אלקטרוני, שעון, מד צעדים מיני mp3 נגן - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש לנו את זה בערך חודש - בינתיים מעולה
הזמנו בגלל המלצות עליו פה בפורום
הבנתי. תודה!גודל מובנה חוץ מזה אפשר להוסיף כרטיס זיכרון
הבנתי. תודה רבה!
יש לי כזה כבר יותר מ 4 שנים וגם קניתי לפני שנה אחד נוסף והם מעולים, לאחרונה קניתי טאצ' שלהם והתאכזבתי, לך על הפשוט והישן כמו בתמונה למעלהאיזה גודל?
עם וואי פי?
טאצ'?
תפרט!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: