אני מסכימה. לדעתי זה פשוט בא להראות שמי ששומר מצוות מגן על עצמו מכל מיני דברים.נכון אבל אצל החרדים זה הרבה יותר נפוץ
ולא רק בענין נט"י
(וכמובן שהכל משמים וכו')
אני מסכימה. לדעתי זה פשוט בא להראות שמי ששומר מצוות מגן על עצמו מכל מיני דברים.נכון אבל אצל החרדים זה הרבה יותר נפוץ
טוב יאלה אולי מספיק רכילות חרדים חילונים אנחנו כולם יהודים וכולם צריכים רחמי שמיים...ובכל זאת אני חושבת שהנתונים היו יכולים, ח"ו, להיות גם הפוכים לגמרי
מה גם שברגע שמישהו נדבק באזור חרדי תוך יומיים ל"ע ח"ו כל השכונה העיר והאזור נדבקים גם כן....
זה פשוט ס"ד ולא צריך לקלקל בהסברים והדגמות
אני חושב שצריך לאסור בטישים את החולקת שיירים מאותו צלחת של רבה מאות חסידים נגועים באותו צלחת אני חושב שצריך מאוד להיזהר בזהאף אחד לא האשים את החילונים בסך הכל אמרו שהחרדים פחות חולים בגלל שמירה על היגיינה, נתון שאגב נכון ומה שאמרו שאוכלים מאותה צלחת זה מגעיל ההכללות האלו וגם אצל החילונים יש הרבה שאוכלים מאותה צלחת
בא נסכם שדווקא בעניין הזה החרדים ידבקו הרבה פחות, וד"ל.זה שכולם מנשקים את הפרוכת של הס"ת שלא עוברת שום אוורור במשך היום, זה נורא אסתטי והגייני.
אין אפס
קודם כל אין טישים של מאות אנשים עד להודעה חדשה...אני חושב שצריך לאסור בטישים את החולקת שיירים מאותו צלחת של רבה מאות חסידים נגועים באותו צלחת אני חושב שצריך מאוד להיזהר בזה
97מישהו אולי יודע כמה נדבקים כבר יש בישראל בגלל הקורנה
ברור, זה שכולם אוכלים בשלשידעס מאותה צלחת טחינה, זה היגייני מאוד.
זה שכולם מנשקים את הפרוכת של הס"ת שלא עוברת שום אוורור במשך היום, זה נורא אסתטי והגייני.
אין אפס
לידיעת הגברים שבינינו - לענין נשיקת ספר תורה:
בספר ויעש אברהם (מנהגי הרב מטשעכנוב עמ' שעה) כתב שמנהגו היה לא להניח לנשק ספר התורה בפה אלא ביד, וביאר שם נכדו בהגה"ה, שהוא משום דברי הרמב"ם (פי"ב מהל' רוצח ושמירת נפש ה"ד) שאסור ליתן לתוך פיו מעות שמא יש עליהם רוק של חולה, וכן כתב הגרי"א הענקין (עדות לישראל עמ' קכג) מטעמים נוספים, ומטעם זה נהג הגרי"ש אלישיב (שו"ת ישא יוסף ח"א סי' לב) לנשק הספר תורה בריחוק מעט בלא נגיעה.
בוא נקווה שהקורנה הזאת יהיה מאחרינו כבר ונוכל לצאתלחג הפסח לחירות אמיתיתקודם כל אין טישים של מאות אנשים עד להודעה חדשה...
ואני דווקא לא חושש מדברים כאלה אם האדמור בעצמו שולח לכל החסידים הוא יודע מה הוא עושה
וואי בפורים היה המון נדבקים
זה כדי להגן על הנהגיםהכי מצחיק זה לראות בביתר אוטובוס מפוצץ במאות אנשים
אבל העיקר זה לא לשבת במושב הקדמי
מקור??מנכ"ל משרד הבריאות: בתי הספר והתחבורה הציבורית ימשיכו לפעול. כל מי שסובל מחום או שיעול יידרש להיכנס לבידוד של יומיים.
זה משהו פסיכולוגי לתת תחושת ביטחון לנהגים שימשיכו בעבודתם יותר מאשר זהירות אמיתית. דוקא היום בערב שנסעתי עם אוטובוס של החברה לפיתוח גוש עציון לא היה בכלל סרט במושבים הקדמיים והנהג הסכים והרשה לשבת שם העיקר שלא יעמדו ..הכי מצחיק זה לראות בביתר אוטובוס מפוצץ במאות אנשים
אבל העיקר זה לא לשבת במושב הקדמי
ברורזה כדי להגן על הנהגים
אם הם לא קרובים, זה מוריד את סיכויי ההדבקהברור
רק כשיש מאות אנשים באוטובוס זה לא כל כך מגן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: