לא יודעת אם הוא ערבי, אבל קחי בחשבון שלא כל ערבי הוא מחבל!!ערבי...
נא לא להתפלל תעשי טובה
לא יודעת אם הוא ערבי, אבל קחי בחשבון שלא כל ערבי הוא מחבל!!ערבי...
נא לא להתפלל תעשי טובה
אבל כל מחבל הוא ערבי!לא יודעת אם הוא ערבי, אבל קחי בחשבון שלא כל ערבי הוא מחבל!!
מה לא מסתדר ?
האחד הביא את משכיות לבב, והשני את המקור של המשכיות לבב - שזה מדרש שלמה לר' כליפא הכהן
תודה גדולה!בקשו כאן את הקטע המלא של הספר משכיות לבב
וכן מי המחבר
מצורף
כן, אבל להתפלל עליו.... ממממלא יודעת אם הוא ערבי, אבל קחי בחשבון שלא כל ערבי הוא מחבל!!
ממקור לא מאומת שמעתי שר' חיים אמר שזה מכיון שלא נזהרים בדיני יו''ט.השאלה הייתה מה אמר ר' חיים על הקורונה
ומה שהוא אמר זה כנראה לא לפרסום ציבורי
אז ביקשנו לדעת מה התוכן...
אני בדיוק עם אותו סיפור בבית.שאלתי במוקד מד"א על בתי בת השלוש שמשתעלת עם חום כבר מאתמול ואמרו לי שאם לא שבה מחו"ל ולא שהתה במקומות שפורסמו בהם היו החולים לא צריך בידוד אך אין לשלוח אותה לגן עד יומיים לאחר שהתסמינים חולפים בניגוד להוראה בזמנים רגילים שאז מספיק להמתין יום אחד
לא מדוייקאבל כל מחבל הוא ערבי!
יש הבדל בין לא להתפלל עליו, לבין לכתוב בבקשה אל תתפללו עליוכן, אבל להתפלל עליו.... ממממ
לא הבנתי את הבעיה...אני בדיוק עם אותו סיפור בבית.
הצלחתם לברר מה לגבי רופא ילדים, האם ניתן לגשת?
בקופ"ח ייבשו אותי 40 דק' על הקו ללא מענה, במשרד הבריאות המוקד סגור.
אני רוצה לדעת אם יש לאן לפנות מחר.
אהבתי את הדאגה... אנשים כמוך בטח לא היו כותבים הודעות חורצות רע על בן אדםיש הבדל בין לא להתפלל עליו, לבין לכתוב בבקשה אל תתפללו עליו
זה נשמע שעוד רגע לוקחים סכין להרוג אותו.
אז לכי לירות בו.גם אם זה נשמע מכל מיני 'מקורות מוסמכים' שהוא נהג בחוסר אחריות
לעם ישראל נאמרממש מפחיד מה שכתוב שם...
משתמע מהנכתב שהקורונה זה רק השלב הראשון...
או נואו!אז לכי לירות בו.
כבר שנה הם לא יושבים יחד כך שאין מה לדאוגושאלת תם שראיתי....
איך יושבעו 120 חברי הכנסת אחרי ההנחיות החדשות????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: