זה לא חדש.
אני אוהבת יעילות וקיצורי דרך.
לקחת חומר בסיסי וליצור ממנו מספר מנות.
מין מוטו כזה של-
דומה-
אבל שונה
מנות כאלו שגם אם אגיש אותם יום אחר יום הם לא יזוהו כ "אוף, שוב אותו דבר".
אז המוטו הזה שיחק אצלי היום במטבח.
הבסיס-
עיסת קציצות דגים.
במקרה זה נילוס טחון.
בד"כ אני לא מחובבי הנילוס, אבל היה לי נילוס במקפיא.
החלטתי להשתמש בו.
בסופו של דבר, הטעם שלו לא יצא ממש מורגש והתוצאות- מעולות +++
טעמתי מכולם, כדי שאוכל לספר כאן בלב שקט ורגוע שהכל יצא טעים
הכל?
מה זה הכל?
אה, בטח
זה הכל:
1. קדירת קטניות וקציצות דג
2. קציצות דג, כן, בנאלי...אבל מגרה, לא?
3. קבב דג על מקל, ככה, בשביל הגיוון
לא. זה לא תפוח אדמה בעשבי תיבול...
תשאלו,
מה שונה בקבב מהקציצה.
יש בזה משהו
כי בסופו של דבר זו אותה עיסה.
בלי רוטב שנותן טעם.
אבל המשהו של ה"יש בזה משהו" משתנה בגלל אופן ההכנה.
טיגון קציצות בשמן נותן להן טעם X
צליה במנגל או בגריל בתנור משנה את ה X לY
רגע,
רוצים מתכון?
אני אוהבת יעילות וקיצורי דרך.
לקחת חומר בסיסי וליצור ממנו מספר מנות.
מין מוטו כזה של-
דומה-
אבל שונה
מנות כאלו שגם אם אגיש אותם יום אחר יום הם לא יזוהו כ "אוף, שוב אותו דבר".
אז המוטו הזה שיחק אצלי היום במטבח.
הבסיס-
עיסת קציצות דגים.
במקרה זה נילוס טחון.
בד"כ אני לא מחובבי הנילוס, אבל היה לי נילוס במקפיא.
החלטתי להשתמש בו.
בסופו של דבר, הטעם שלו לא יצא ממש מורגש והתוצאות- מעולות +++
טעמתי מכולם, כדי שאוכל לספר כאן בלב שקט ורגוע שהכל יצא טעים
הכל?
מה זה הכל?
אה, בטח
זה הכל:
1. קדירת קטניות וקציצות דג
2. קציצות דג, כן, בנאלי...אבל מגרה, לא?
3. קבב דג על מקל, ככה, בשביל הגיוון
לא. זה לא תפוח אדמה בעשבי תיבול...
תשאלו,
מה שונה בקבב מהקציצה.
יש בזה משהו
כי בסופו של דבר זו אותה עיסה.
בלי רוטב שנותן טעם.
אבל המשהו של ה"יש בזה משהו" משתנה בגלל אופן ההכנה.
טיגון קציצות בשמן נותן להן טעם X
צליה במנגל או בגריל בתנור משנה את ה X לY
רגע,
רוצים מתכון?