גם אני אופה 20-30 דקות על חום 220 מעלות. זה באמת זמן האפיה המושלם. אם אוהבים עוד יותר קריספי ושרוף, אפשר גם חצי שעה.
אבל זה פותר את הבעיה של ההתפרצות. גם החלות המהממות שלי נראות לפעמים הר געש אחרי ההתפחה.
למדתי מאוד להזהר עם ההתפחה השניה (שלאחר הקליעה), וזה עדיין לא תמיד עוזר.
אבל זה פותר את הבעיה של ההתפרצות. גם החלות המהממות שלי נראות לפעמים הר געש אחרי ההתפחה.
למדתי מאוד להזהר עם ההתפחה השניה (שלאחר הקליעה), וזה עדיין לא תמיד עוזר.