מ-ת-פ-ר-ק-ת-!!!

yochi000

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
גם אני אופה 20-30 דקות על חום 220 מעלות. זה באמת זמן האפיה המושלם. אם אוהבים עוד יותר קריספי ושרוף, אפשר גם חצי שעה.
אבל זה פותר את הבעיה של ההתפרצות. גם החלות המהממות שלי נראות לפעמים הר געש אחרי ההתפחה.
למדתי מאוד להזהר עם ההתפחה השניה (שלאחר הקליעה), וזה עדיין לא תמיד עוזר.
 

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אז הפיתרון שלך נמצא אצלי :)
אני אופה כל שבוע מקמח צ'יק צ'ק חלה של רובינפלד
וגם כן, הקליעה היתה יוצאת מהממת, ובזמן ההתפחה/האפייה, היה מתפרק לפעמים
שאלתי את גב' רובינפלד עצמה, והיא אמרה לי פשוט - צריך ללוש הרבה זמן
שאז הגלוטן נהיה גמיש.
אני נותנת לזה במיקסר 10 דקות, ומאז ב"ה זה כבר לא מתפרק
פשוט ללוש כמה שיותר
 

ימבמבם

משתמש רשום
תודה ענקית לכולן
אפיתי שבוע שעבר חלות ונתתי לתפוח כשעה בערך אחרי הקליעה עד שהכפיל את הגודל
וכמובן כיסיתי כמו העיצות של כולם...
ויצא מעולהההההההההההה ולא התפרק בכלל!
יצא חלות גדולות יפות תפוחות וטעימות
יישר כוח לכולכן
"איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק"
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה