רובינשטין פרסם השבוע רישום לעריכת שמחות בחצרות ביה"ס.כייף להם
איפה רובינשטיין שילמד ממנו?
זה מה יש בב"ב.
רובינשטין פרסם השבוע רישום לעריכת שמחות בחצרות ביה"ס.כייף להם
איפה רובינשטיין שילמד ממנו?
גם אני הייתי בחתונה הזו, היה באמת בלתי נשכח!!לא
בחאן עינבלים
אמרלד זה אולם + גן פתוח שנמצאים ממש בכניסה לבית שמש, ביישוב שנקרא נחם.אפשר פרטים נוספים??
אפשר פרטים מה זה בדיוק ודרכי יצירת קשר?גם אני הייתי בחתונה הזו, היה באמת בלתי נשכח!!
משהו שלא רואים כל יום
הצלמים לא היו צריכים להביא רקע לתמונות כל פינה שם זה נוף מטורף
שם המקום: חאן ענבלים. (כמדומני זה במעלה מכמש, וזה לא רחוק מחיזמה)אפשר פרטים מה זה בדיוק ודרכי יצירת קשר?
אפשר פרטים נוספים??
כל מה ששפוי באזור בית שמשבכיף.
אבל על מה?
על אמרלד?
או על היישוב?
בהצלחה!
על אמרלד?
גן העיר...זה מקום מספיק מרשים ויפה.... כמו האמפי פארק באלעד שהפכו אותו לגן אירועים יפה...איזה מתחם את מכירה בבני ברק שמתאים לחתונות?
אדרבה, אולי באמת כדאי להציע לראש העיר עם הפניות קונקרטיות למיקומים כאלו, שהם בבעלות העירייה ולא מגרש פרטי.
צלע בהר - במחסיהכל מה ששפוי באזור בית שמש
מה המייל שלך?אני מפיקת ארועים ויש לי מתחמים ב12,000 כולל ריהוט ועיצוב מלא.
תוספת קייטרינג נע בסביבות 8000/10000 תלוי במספר המוזמנים ומחיר המנה.
כל צד משלם 11,000 אלף סהכ כמו חתונה רגילה.
פנינו לעירית בני ברק, היום חזרו אלינו עם 2 הצעות בתלמודי תורה,המחיר: 3500 ש"ח- כולל שולחנות, כסאות, תאורה וחשמל- ותו לא!
מה עם כסא כלה? עיצוב מינימאלי של השטח, שיתאים לחתונה ולא יראה כמו חצר ת"ת? חדר יחוד? (המנהל היה נחמד מאד ואמר שיתן את חדרו האישי לחדר יחוד. האם אפשר להשתמש בשולחן וכסאות משרדיים לחתן ולכלה? )
בקיצור- אנחנו לא בעלי מושגים גבוהים מדי, אבל גם כדי להתאים את הארוע ל"ארמונות פרידמן"- שם הזמנו, עוד ארוכה הדרך ויקרה...
וכמובן- לא הזכרתי קיטרינג- מפות, מרכזי שולחן, כלים... והגברה שבכלל לא כלולים בעיסקה...
אם יש למישהו רעיון אחר מעשי ולא יקר- אשמח מאד מאד לשמוע...
שאלתי את מנהל הת"ת אליו הפנו אותנו, והוא ענה שבתחילה הם תכננו להביא גם כסא כלה, אבל כיון שכל אחד רוצה משהו אחר- החליטו שלא לעשות... נשמע לי לא הגיוני. לפחות יהיה בסיס- מי שלא ימצא חן בעיניו- ישנה...הם לקחו חברה שעושה את זה בכל המקומות בתוספת מחיר מאד זול
מוזר שלא אמרו לכם
הוא צודק, זאת השקעה בשביל משהו שכמעט בטוח שישנו או שלא ישתמשו, לכן אין סיבה שהוא ישקיע.שאלתי את מנהל הת"ת אליו הפנו אותנו, והוא ענה שבתחילה הם תכננו להביא גם כסא כלה, אבל כיון שכל אחד רוצה משהו אחר- החליטו שלא לעשות... נשמע לי לא הגיוני. לפחות יהיה בסיס- מי שלא ימצא חן בעיניו- ישנה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: