מה זה?!
זה אחד מהמקומות שעיריית בני ברק לקחת לאירועים
זה באמצע עבודה
מה זה?!
מה הטלפון של אור מרדכי?מישהו ביקש ממני להפיץ,
אולי זה יעזור פה למישהו...
רק עבור המקום או שזה כולל כסא כלה ושולחנות?גם לחתונות. נראה לי הם רוצים 14000 ש"ח או 16000...
נראה לי גם כסא כלה ושולחנות. לא כולל קיטנרינג. וצריך לברר על מצנני אויר.רק עבור המקום או שזה כולל כסא כלה ושולחנות?
בית שמש ירושלים והסביבהשלום
למדתי הפקת אירועים
אשמח להפיק לכם את האירוע ללא תמורה
תשלום - רק על העלויות
למעוניינים שלחו הודעה בפרטי
- אפשר מייל?בית שמש ירושלים והסביבה
לא יכולה לשלוח לך הודעה בפרטי. אולי תוכלי לחזור אלי?שלום
למדתי הפקת אירועים
תשלום - רק על העלויות
- אפשר מייל?
המייל שלילא יכולה לשלוח לך הודעה בפרטי. אולי תוכלי לחזור אלי?
אני לא יודעת איך לשלוח הודעה בפרטי,שלום
למדתי הפקת אירועים
תשלום - רק על העלויות
זה נכון שמתחם בית חנוך נסגר??????????????????????
אפשר גם מוזיקה?במלונות מותר עד תפוסה של אחוז מסויים, אז אם אתם רוצים במקום סגור תנסו- 0583258327 להשאיר הודעה ויחזרו אליכם
זה בירושלים בליטוב.
למה לא?אפשר גם מוזיקה?
בכסף אפשר הכל... השאלה כמה צריך להשקיע לערב אחד? וכמה אנשים יוכלו להשתתף?גם בקרונה אפשר להפיק חתונות מהממות עם מוזיקה ועם הכל ונראה לי שכולם מתחשבים בזה
העבודות של חיים המפיק
www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: