מידע שימושי מ.ג.ע.ר.- סיוע בשכר דירה, מה יש לכם לומר עליהם?

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בוקר אור,
אז היום- נשבר לי סופית מהזלזול שלהם (תמיד רק פקיד אחד נמצא שם, יחס מזלזל, חוסר מענה בטלפון או במייל ועוד)
ואני רוצה להעביר פניה לדרגים קצת יותר גבוהים.
יש פה עוד שלא מרוצים מהשירות שלהם?

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
לכן צריך להגיש ע"י מאכער שיודע למי לגשת...

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
בוקר אור,
אז היום- נשבר לי סופית מהזלזול שלהם (תמיד רק פקיד אחד נמצא שם, יחס מזלזל, חוסר מענה בטלפון או במייל ועוד)
ואני רוצה להעביר פניה לדרגים קצת יותר גבוהים.
יש פה עוד שלא מרוצים מהשירות שלהם?
באחד המקרים הדומים למה שאת מתארת האחראית בקשה בכל פה שילתלוננו למשרד השיכון כדי שיתקצבו יותר כוח אדם, שעות וכו...

<Mordesign

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תלוי באיזה סניף, אני נוסעת מהדרום לבני ברק אפילו שיש לי סניף בעיר.
שווה לי הזמן הכסף והכח כדי לקבל יחס אנושי.

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הסיפור הוא כזה
הגשתי בקשה, מסודרת והכל, ידעתי מראש שזה פיפטי פיפטי אם נקבל או לא.
הגעתי שלוש פעמים לסניף, בשלושת הפעמים הייתה כמובן רק עמדה אחת מאוישת, הם נסגרים בחמש, אני הגעתי בין שלוש וחצי לרבע לארבע, וברבע לחמש יצאה הפקידה והודיעה לכל מי שכאן- שישאיר את המסמכים וילך כי נגמרה הקבלה. ככה שלוש פעמים.
אחרי זה אי אפשר היה להגיע בגלל הקורונה, הכל היה מהמייל.
הייתה לנו איזה טעות באחד הרישומים של מס הכנסה (טעות לא שלנו אלא של עורך דין שטיפל בזה פעם, העברתי לעורך דין הזה, והוא תיקן את זה.
העברתי אליהם שוב את כל המסמכים במייל, כי אי אפשר היה לבוא, והם כתבו לי שהם מעבירים.
הסתכלתי אחרי יומיים ואני רואה שהם סרקו את המסמך השגוי, לפני התיקון.
שלחתי מייל שוב, מפה לשם הם שולחים לי מייל שעלי לבוא לסניף כי יש דברים בלתי ברורים וחבל שזה מתעכב.
כתבתי להם שאני לא אבוא לסניף כדי לחכות שעה בתור ואז להניח את המסמכים וללכת, וזכותי לקבל שירות במייל.
ופה כתבתי להם שאם אני לא מקבלת תגובה במייל או בטלפון היום!במייל הבא יהיה מכותב נציב תלונות הציבור\ מבקר המדינה.
תגובתם:
תשובתי היא, שתבואי לסניף ונטפל,
את יכולה להעביר מה שאת רוצה למשרד מבקר המדינה, בתקווה ששם פחות עמוס ויוכלו להתייחס.

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
הסיפור הוא כזה
הגשתי בקשה, מסודרת והכל, ידעתי מראש שזה פיפטי פיפטי אם נקבל או לא.
הגעתי שלוש פעמים לסניף, בשלושת הפעמים הייתה כמובן רק עמדה אחת מאוישת, הם נסגרים בחמש, אני הגעתי בין שלוש וחצי לרבע לארבע, וברבע לחמש יצאה הפקידה והודיעה לכל מי שכאן- שישאיר את המסמכים וילך כי נגמרה הקבלה. ככה שלוש פעמים.
אחרי זה אי אפשר היה להגיע בגלל הקורונה, הכל היה מהמייל.
הייתה לנו איזה טעות באחד הרישומים של מס הכנסה (טעות לא שלנו אלא של עורך דין שטיפל בזה פעם, העברתי לעורך דין הזה, והוא תיקן את זה.
העברתי אליהם שוב את כל המסמכים במייל, כי אי אפשר היה לבוא, והם כתבו לי שהם מעבירים.
הסתכלתי אחרי יומיים ואני רואה שהם סרקו את המסמך השגוי, לפני התיקון.
שלחתי מייל שוב, מפה לשם הם שולחים לי מייל שעלי לבוא לסניף כי יש דברים בלתי ברורים וחבל שזה מתעכב.
כתבתי להם שאני לא אבוא לסניף כדי לחכות שעה בתור ואז להניח את המסמכים וללכת, וזכותי לקבל שירות במייל.
ופה כתבתי להם שאם אני לא מקבלת תגובה במייל או בטלפון היום!במייל הבא יהיה מכותב נציב תלונות הציבור\ מבקר המדינה.
תגובתם:
תשובתי היא, שתבואי לסניף ונטפל,
את יכולה להעביר מה שאת רוצה למשרד מבקר המדינה, בתקווה ששם פחות עמוס ויוכלו להתייחס.
אופיני לחלוטין, לצערי.

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני שלחתי עכשיו פניה לנציבות תלונות הציבור.
לא כי אני חושבת שזה יביא לי את הכסף- כי הזךלזול שלהם צריך להפסק.
מי שמעוניין גם-

יקוב

משתמש רשום
בבני ברק יש בעיקרון שלושה עמדות פעילות רק שאד העובדות חולה כבר המון זמן ועוד אחת נמצאת רוב הזמן בתל אביב כדי ללמד עובדות חדשות במשרד של אלונים שמה ונשאר רק אחד
ולכן הפיתרון הוא ללחוץ על משרד השיכון שיקצה עוד עובדים
ועד שהסיפור הזה התחיל היה שם שירות מצוין ומהיר

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בבני ברק יש בעיקרון שלושה עמדות פעילות רק שאד העובדות חולה כבר המון זמן ועוד אחת נמצאת רוב הזמן בתל אביב כדי ללמד עובדות חדשות במשרד של אלונים שמה ונשאר רק אחד
ולכן הפיתרון הוא ללחוץ על משרד השיכון שיקצה עוד עובדים
ועד שהסיפור הזה התחיל היה שם שירות מצוין ומהיר
אתם מבינים שאותי זה לא מעניין שעובדת חולה ועוד אחת בלת אביב, נכון?
אני לא מבקשת סיוע להנאתי. בדרך כלל מי שמבקש הם אנשים שצריכים כ-ס-ף, ותשובתך אינה מספקת.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
כך זה גם במילגם אותו הדבר

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
מ.ג.ע.ר קשור גם לתכנית השוברים של משרד העבודה והרווחה וה....וה..?

אם כן, 40 דקות על הקו עד לקבלת מענה, זה הסטנדרט. :confused:

יקוב

משתמש רשום
את צודקת רק הסברתי למי צריך לפנות
אתם מבינים שאותי זה לא מעניין שעובדת חולה ועוד אחת בלת אביב, נכון?
אני לא מבקשת סיוע להנאתי. בדרך כלל מי שמבקש הם אנשים שצריכים כ-ס-ף, ותשובתך אינה מספקת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה