@ה. בקר ראשית תודה על המתכונים
הכנתי אתמול את ה עוגת קוקוס ושוקולד עם נגיעות קפה
כשהקצפתי את החלבונים יצא קצף מאד גבוה וכשהוספתי את הקוקוס הכל צנחחח כל האויר יצא ונשאר עיסה נוזלית ממש
איך אמורים להוסיף את זה?
במתכון לא רשום להנמיך מהירות, לא לכבות מיקסר
המשכתי במהירות הרגילה
למה זה קרה?
ולהבא- והאם אפשר להשתמש בבלילה הזו או להכין מחדש?
ושוב תודה רבה על הכל!
הכנתי אתמול את ה עוגת קוקוס ושוקולד עם נגיעות קפה
כשהקצפתי את החלבונים יצא קצף מאד גבוה וכשהוספתי את הקוקוס הכל צנחחח כל האויר יצא ונשאר עיסה נוזלית ממש
איך אמורים להוסיף את זה?
במתכון לא רשום להנמיך מהירות, לא לכבות מיקסר
המשכתי במהירות הרגילה
למה זה קרה?
ולהבא- והאם אפשר להשתמש בבלילה הזו או להכין מחדש?
ושוב תודה רבה על הכל!