הילדים מתגעגעים לאמא שהלכה לבית החוליםסליחה על השאלה,זה לא הפוך?
האמא מותשת מהלידה צריכה להביא הפתעה לילדים...??
ממש לא חייבים.(שהאבא כמובן קונה..)
באמת לילד הקטן אני אוהבת לקנות משהו שקשור לבובות, (בובה ועגלה / אמבטיה עם אביזרים / כלי בובה / וכו') זה משתף אותו בטיפול בתינוקבובה עם/בלי עגלה (מעולה למשחק תפקידים- אני אטפל בתינוק ואת תטפלי בבובה)
הבאת להם בבית חולים או כשחזרת הביתה ?באמת לילד הקטן אני אוהבת לקנות משהו שקשור לבובות, (בובה ועגלה / אמבטיה עם אביזרים / כלי בובה / וכו') זה משתף אותו בטיפול בתינוק
בבית חוליםהבאת להם בבית חולים או כשחזרת הביתה ?
בבית החולים הילדים שלי התענגו על ביצה קשה ומעדן שנשארו מהארוחה...
אין יותר קסום מלבוא לבית חולים לבקר את אמא, לראות את הבובון/בובה החדש/ה,הילדים שלי הכי אהבו את השוקולד שיש לי על השידה,
וואו, אחד הטקסים שמרגשים אותי ולדעתי הוא הקובע איך הילדים יקבלו את התינוק החדש, אני תמיד בוכה בטקס הזה: "התינוק שלנו חיכה כל כך המון זמן להכיר אתכם, והוא כל כך מתרגש לבוא הביתה ולהביא לכם מתנות, הוא יודע כמה שאתם חיכיתם לו ואוהבים אותו. נכון אתם הכי אוהבים מכל העולם?! גם הוא הכי..." ומקבלים מתנה שווה שווה שמעסיקה את הילדים לתקופה הקרובה.סליחה על השאלה,זה לא הפוך?
האמא מותשת מהלידה צריכה להביא הפתעה לילדים...??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: