אתה מתלבט בין החברות או בין מסלולי השקעה?בלי מילים גבוהות ולא מובנות
לדעתי שווה להשקיע עוד קצת זמן במושגים חדשים,רוצה להפקיד כל חודש כמה מאות שקלים לנישואי הילדים וחושב על קופת גמל להשקעה השאלה איזה והחברה
תקרא על השקעה פאסיבית בשוק ההון.השאלה איזה
איפה שתקבל דמי ניהול הכי זולים.והחברה
צריך להיות מומחה של ממש ולשכור לבד בלי ליפוללדעתי שווה להשקיע עוד קצת זמן במושגים חדשים,
ולבדוק חשבון מסחר עצמאי בבורסה.
ממש ממש לא.צריך להיות מומחה של ממש ולשכור לבד בלי ליפול
לדעתי שווה להשקיע עוד קצת זמן במושגים חדשים,
ולבדוק חשבון מסחר עצמאי בבורסה.
צריך להיות מומחה של ממש ולשכור לבד בלי ליפול
לגמרי רק שיבין את הצדדים. ויחליט.אם מישהו לא מעוניין להשקיע בבורסה אפשר בהחלט להשקיע בקופת גמל.
רק דמי ניהול או עוד משהולגמרי רק שיבין את הצדדים. ויחליט.
קופת גמל זה גם להשקיע בבורסה.אם מישהו לא מעוניין להשקיע בבורסה אפשר בהחלט להשקיע בקופת גמל.
לדעתי דמי ניהול הם הפחות חשוביםרק דמי ניהול או עוד משהו
אני גם מסכימה עם זה. השירות לא טוב.פשוטא ראיתי שבאינפיטי בביקורת גוגל נותנים להם שירות גרוע וכו זה גם צריך לקחת בחשבון
הבעי' הגדולה שלהם זה שהם עוברים בשנים האחרונות מהפך, מקופה קטנטנה לקופה שנוגסת עוד ועוד נתחי שוק.אני גם מסכימה עם זה. השירות לא טוב.
אבל יש להם מסלולים מצוינים וכשרים עם ביצועים מצוינים
כשהשגתי אותם בהחלט קיבלתי שירות אדיב.הבעי' הגדולה שלהם זה שהם עוברים בשנים האחרונות מהפך, מקופה קטנטנה לקופה שנוגסת עוד ועוד נתחי שוק.
והם לא מספיקים להדביק את הפער מבחינה שירותית.
למרות שלוקח ה-מ-ו-ן זמן לתהליכים שם לזוז, בפועל כשהתכתבתי במייל היו אדיבים מאוד.
מה הבעי' בהתחברות?כשהשגתי אותם בהחלט קיבלתי שירות אדיב.
אבל לקח לי שבועיים להשיג אותם. והם לא ידעו לומר לי מה הסיבה לאיזו בעיה שהיתה. וההתחברות לאיזור אישי זה סיוט שבכלל ויתרתי עליו כי זה כל כך מורכב (ואני לא אחת שנבהלת מבירוקרטיה).
בקיצור זה לא עזר לי שבטלפון היתה בחורה מקסימה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: