מצטרפת!!!חייבת להגיד שהאתר מוצלח ביותר, שאפו!
נוסף מייד לתיקית הסימניות...
זה עדיין לא עובד? כנראה שזה רק אצלך.הסרטונים כעת לא עובדים מופיע שגיאה, זה רק אצלי?
קודם כל רוצה לומר תודה רבה!!אחרי אין ספור פעמים שראיתי כאן בפורום אנשים מחפשים חומר לימודי לתכנות, עלה רעיון במוחי:
לבנות אתר שמאגד בצורה יפה חומרי למידה למתכנתים מכל הסוגים, מדריכי ווידיאו, בלוגים מובחרים (עברית), ועוד, ובדגש מיוחד על חומרים שנדבקו ואושרו ע"י נטפרי.
ממחשבה למעשה, והנה התוצאה!
באיזה סינון מדובר?קודם כל רוצה לומר תודה רבה!!
דבר שני, אולי זה רק אצלי אבל דרך האתר ניתן לפרוץ את החסימה, מסיבות מובנות אני לא מפרטת איך. אבל אולי כדאי לבדוק את זה ולחסום את האופציה...
זה באתרוג.באיזה סינון מדובר?
בנטפרי אני לא מצליח למצוא פרצות.
דבר שני, אולי זה רק אצלי אבל דרך האתר ניתן לפרוץ את החסימה, מסיבות מובנות אני לא מפרטת איך. אבל אולי כדאי לבדוק את זה ולחסום את האופציה...
תודה על האתר!השימוש עם ה-API של YouTube
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: