בדיוק חיפשתי על JS - באת בדיוק בזמן.
הסרטונים אינם מופיעים לפי סדר מסויים, אבל יש גם פלייליסטים.שאלה, הסרטונים מסודרים לפי סדר למידה או שהם מעורבבים?
אתה מתכוון אסטריסק?אני מחפש חומר על IVR אשמח אם יהיה על כך חומר, או שמישו יפנה אותי.
בהצלחה
אני מתכוון לתיכנות טלפוניה, כמו של ימות המשיח.אתה מתכוון אסטריסק?
לא נראה לי שיש על זה סרטוניםאני מתכוון לתיכנות טלפוניה, כמו של ימות המשיח.
אני מתכוון לתיכנות טלפוניה, כמו של ימות המשיח.
זה רק של אסטריסקיש פורום כזה בתחומים תגלול למטה בסוף העמוד
הוראות להצטרפות יש בפורום תכנות
פיתוח מדהים ושימושי מאודאחרי אין ספור פעמים שראיתי כאן בפורום אנשים מחפשים חומר לימודי לתכנות, עלה רעיון במוחי:
לבנות אתר שמאגד בצורה יפה חומרי למידה למתכנתים מכל הסוגים, מדריכי ווידיאו, בלוגים מובחרים (עברית), ועוד, ובדגש מיוחד על חומרים שנדבקו ואושרו ע"י נטפרי.
ממחשבה למעשה, והנה התוצאה!
כן, צריך פשוט לבנות את הדף...למה רשימת הבלוגים באתר ריקה? אני רואה שבקוד קיימים קישורים
יש באתר בשם קמפוס IL קורס בנושאוגם ב c++
זה מאוד יעזור לי
תודה רבה לכם
הנה:אני מחפשת חומרים טובים על sql?
יש אפשרות להוסיף בבקשה?
C++ - (57 סרטונים):וגם ב c++
מה הכוונה?או שיש אפשרות להוסיף קבצים ?
כרגע יש דף עם בלוגים, אבל זה בהחלט רעיון טוב להוסיף גם דף חדש שיכיל אוסף של ספרים דיגיטליים!לדוגמא אם יש לי ספר דיגיטלי על פייתון
אם הוא לא היה כתוב ב-Vue ...או אם מישהו אחר יתנדב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: