מתכוני "ללא..."

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
אני מקלפת עגבניות (קשות)במקלף רגיל
מצוין!
פלפל לא ניסיתי

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עגבניות אפשר לקלף עם מקלף רגיל בזיגזגים עדינים ומהירים. עובד מצויין. כבר שכחנו שבעצם זה אמור להיות קשה...

לפתן תפוחי עץ/ אגסים/ גם וגם:
ממלאים סיר בשמיניות תפוחים או אגסים. ממלאים עד חצי הכמות עם מים וחצי כוס או כוס יין. מבשלים עד שמתרכך. יוצא מעדן.

אגוזים מסוכרים- מחממים מי סוכר במחבת על אש נמוכה עד שמתחיל להסמיך- צריך להיזהר שלא ישרף. מוסיפים אגוזים ושקדים. מערבבים עד שהמים מתאדים. זה נשאר כמו סוכריות.

ארישוק

משתמש מקצוען
אגוזים מסוכרים- מחממים מי סוכר במחבת על אש נמוכה עד שמתחיל להסמיך- צריך להיזהר שלא ישרף. מוסיפים אגוזים ושקדים. מערבבים עד שהמים מתאדים. זה נשאר כמו סוכריות.

איך עושים מי סוכר?

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אצלנו לא משתמשים בסוכר רגיל אלא מבשלים לפני פסח. המתכון זה ליטר מים לקילו סוכר, וזה הסוכר שלנו בפסח.
אולי אפשר להכין את זה עם סוכר נורמלי, אבל ככה אני מכירה.

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תודה רבה ל'בינה''שפתחה את האשכול
2 כוסות שקדים טחונים
5 חלמונים
כוס סוכר
(שקדעם מולבנים לקישוט)
מערבבים הכל לעיסה אחת עושים עיגולים קטנים
ואופים בחום 170 מעלות עד להשחמה

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איך עושים מי סוכר?
אני עושה שקדים מסוכרים-מעדן!
ככה:
2 כוסות שקדים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
מחממים במחבת על אש גדולה הכול וכשמבעבע להנמיך את האש, לחכות כמה דקות, (המים מתאדים אט אט והסוכר נהפך סמיך) ואז מעבירה לתנור ל10 דקות בערך -האפיה עושה שהשקדים הופכים קרנצ'יים. נחטף!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה