מתכונים של העני בקר|מי יכולה לתת לי?

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
טוב, העני! עכשיו אני ממש חוצפנית אבל אי אפשר לעמוד בפני המושלמות שיוצאת תחת ידייך...
אז עם פרוטקציה או בלי---- גלי לנו את המתכון!!! פליז.....

@hbecker , נקראת למערכה!!! :cool:
full
מחכים בקוצר רוח!!!!!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.



בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!


מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)

לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)


לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא

ממיסים ויוצקים על העוגה

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה

ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש


מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
 

ספלאש - עיצוב בשפריץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.



בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!


מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)

לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)


לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא

ממיסים ויוצקים על העוגה

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה

ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש


מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
מושלם!!

שכבת השוקולד שמעל לבצק פריך- אמורה לצאת נימוחה ורכה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.



בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!


מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)

לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)


לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא

ממיסים ויוצקים על העוגה

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה

ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש


מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
תודה!! מושלם! נראה לי שהשבת זה כבר לא רלוונטי. שבוע שעבר בדקה האחרונה הכנתי משהו פשוט מאד (קצת מבייש לומר בפורום כזה)

שבת הבאה זה נחטף! בעז"ה
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.



בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!


מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)

לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)


לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא

ממיסים ויוצקים על העוגה

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה

ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש


מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
תודה ענקית !
 

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה!! מושלם! נראה לי שהשבת זה כבר לא רלוונטי. שבוע שעבר בדקה האחרונה הכנתי משהו פשוט מאד (קצת מבייש לומר בפורום כזה)

שבת הבאה זה נחטף! בעז"ה
טוב אומנם שבת עברה (מזמן!:eek:) אבל אני שמחה להודיעכם שבסוף כן הכנתי את העוגה.
'אה בטח זה יצא כמו שאר העוגות שתמידי יוצאות דפוק'
ולמה מלכתחילה לא היה רלוונטי? כיוון שנסענו לשבת. אז כן הכנתי את העוגה ולקחתי אותה לשבת ומה אני אגיד לכם? יצא טעיםםםםםםםםם
כל דקה לקחתי עוד חתיכה.
יש לציין שלא הספקתי להכין את הקרם שמעל אבל בעז"ה פעם הבאה (שבת הבאה?!)

ועד אז תכינו, תטעמו ותהנו
תודה רבה רבה ל @hbecker על המתכון הנפלאה ויחי החידוש!
 

אסתר כהן

משתמש מקצוען
הכנתי ויצא ממממממששש טעים וקלללל
תודה
[מלמעלה שמתי רק שוקולד מריר ממחסור בכל מיני מצרכים וזמן. אבל יצא אלוף בכל מקרה]
 

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עוגת חלווה ושוקולד

3.5 כוסות קמח
1 א אפיה
כוס סוכר
4 חלמונים
0.75 מרגרינה
1 סוכר וניל
0.25 מים

מילוי:
לבשל 4 כפות קקאו
5 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
0.5 כוס מים
להוריד מהאש, להוסיף 150 גרם חלווה מגורדת ולקרר.
להקציף את החלבונים + 0.25 כוס סוכר, ולהוסיף את הקצף למילוי בהדרגה.
לשפוך את המילוי על הבצק, להוסיף גירוד בצק - 0.75 שעה בתנור.

@rivkic
איזה גודל תבנית לעוגה?
וזה בצק שוקולד בצק?
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.



בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!


מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)

לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)


לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא

ממיסים ויוצקים על העוגה

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה

ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש


מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים

לאיזה גודל תבנית? A4?
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

תגובות
57
צפיות
21K

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה