מחכים בקוצר רוח!!!!!!!!טוב, העני! עכשיו אני ממש חוצפנית אבל אי אפשר לעמוד בפני המושלמות שיוצאת תחת ידייך...
אז עם פרוטקציה או בלי---- גלי לנו את המתכון!!! פליז.....
@hbecker , נקראת למערכה!!!
מחכים בקוצר רוח!!!!!!!!טוב, העני! עכשיו אני ממש חוצפנית אבל אי אפשר לעמוד בפני המושלמות שיוצאת תחת ידייך...
אז עם פרוטקציה או בלי---- גלי לנו את המתכון!!! פליז.....
@hbecker , נקראת למערכה!!!
מושלם!!המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.
בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!
מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)
לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא
ממיסים ויוצקים על העוגה
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה
ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש
מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
הבצק לא ממש פריך בעוגה הזו הוא כמו עוגה קצת דחוסה [אבל טעימה].מושלם!!
שכבת השוקולד שמעל לבצק פריך- אמורה לצאת נימוחה ורכה?
תודה רבה!הבצק לא ממש פריך בעוגה הזו הוא כמו עוגה קצת דחוסה [אבל טעימה].
השכבה השניה רכה יותר.
רק מריר.תודה רבה!
איזה רעיון נוסף יש חוץ משוקולד קפוצי'נו?
נהדר!!רק מריר.
זה גם יפה
או שוקולד לבן מומס עם מעט חמאת בוטנים. יתן טוויסט מעניין לעוגה וגם צבע נוסף במקום הקפוצ'ינו
מרשה לי ללכת קצת לישון עכשיו....נהדר!!
תודה רבה רבה הענוש!
כןןן... רק עד שאחליט שבא לי להכין עוד משהו ואתחיל לחפור לך שוב... חחחחחחחחחמרשה לי ללכת קצת לישון עכשיו....
תודה!! מושלם! נראה לי שהשבת זה כבר לא רלוונטי. שבוע שעבר בדקה האחרונה הכנתי משהו פשוט מאד (קצת מבייש לומר בפורום כזה)המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.
בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!
מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)
לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא
ממיסים ויוצקים על העוגה
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה
ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש
מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
תודה ענקית !המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.
בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!
מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)
לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא
ממיסים ויוצקים על העוגה
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה
ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש
מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
טוב אומנם שבת עברה (מזמן!) אבל אני שמחה להודיעכם שבסוף כן הכנתי את העוגה.תודה!! מושלם! נראה לי שהשבת זה כבר לא רלוונטי. שבוע שעבר בדקה האחרונה הכנתי משהו פשוט מאד (קצת מבייש לומר בפורום כזה)
שבת הבאה זה נחטף! בעז"ה
סילאן
עוגת חלווה ושוקולד
3.5 כוסות קמח
1 א אפיה
כוס סוכר
4 חלמונים
0.75 מרגרינה
1 סוכר וניל
0.25 מים
מילוי:
לבשל 4 כפות קקאו
5 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
0.5 כוס מים
להוריד מהאש, להוסיף 150 גרם חלווה מגורדת ולקרר.
להקציף את החלבונים + 0.25 כוס סוכר, ולהוסיף את הקצף למילוי בהדרגה.
לשפוך את המילוי על הבצק, להוסיף גירוד בצק - 0.75 שעה בתנור.
תבנית A4
המתכון הבסיסי לא שלי. הוא הועלה כאן בפרוג על ידי הניקית נ. פלוס לפני כמה שנים.
השדרוג שלי היה הציפוי.
בצק
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 ביצה
-
לערבב לבצק פירורים, ולשטוח בתבנית חד פעמי, ולהדק!
מלית
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות דבש
1/2 7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
1/2 7 כפות קמח
-
לערבב הכל ביחד- ולהשים על הבצק. (אין שום צורך לנקות את הקערה לפני!!!)
לאפות על חום בינוני 45 דקות (בערך)
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן פרווה
4 כפות שמן
2 כפות ריצ' מהקופסא
ממיסים ויוצקים על העוגה
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד קפוצ'ינו פרווה
ממיסים כל סוג שוקולד בנפרד ומקשקשים על שכבת השוקולד הלבן בעודה נמסה.
בעזרת קיסם מושכים בצורות מעוגלות ליצירת מראה הששיש
מקפיאים להתקשות השוקולד.
לפני הפריסה מוציאים להפשרה בשיש לכמה דקות ופורסים בסכין חדש ולא משוננת, טבולה במים רותחים
אכן כן.לאיזה גודל תבנית? A4?
שמתי סירופ מייפל, ויצא טעייםםםם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: