חומץ אורז אפשר להחליף בחומץ רגיל, אולי להקטין קצת כמות כי הוא יותר חזק.יש פתרון למי שלא אוכל חתם סופר או בית יוסף לגבי חומרי הגלם שיש בדרך כלל במתכונים כאלה
כגון חומץ אורז , מירין ,ועוד
אני אשמח אם תוכל לכתוב עוד החלפות לשאר החומריםחומץ אורז אפשר להחליף בחומץ רגיל, אולי להקטין קצת כמות כי הוא יותר חזק.
בדרך כלל ההבדל בטעם לא מי יודע מה מורגש.
מירין זה בעיקר סוכר... אפשר להחליף ביין לבן וסוכר
רוטב דגים זה טעם אוממי. אפשר להחליף ברוטב סויה יפני ו/או רסק עגבניות, וסילאן כשמתאים מתוק. זה כמובן לא הטעם של הרוטב עצמו (שאין לי מושג מהו...) אבל זה כן האפקט של העמקת הטעם של המנה כולה.אני אשמח אם תוכל לכתוב עוד החלפות לשאר החומרים
רוטב דגים(שזה גם בעיה כשרותית)
נודלס
רוטב סויה כהה
ואם יש עוד דברים אשמח לדוגמא
ממליצה על המתכון הזה - מכינה כל הזמן אין מרכיבים ״מעובדים״ ובלי כשרות כמו מירין וכו׳ - פשוט יוצא מעולהאני ממש אוהבת אוכל סיני ובא לי לגוון עם אוכל בסגנון כזה..
אשמח למתכונים שווים, לטוובת כולן
קניתי ברמי לוי רוטב דגים עם כשרותאני אשמח אם תוכל לכתוב עוד החלפות לשאר החומרים
רוטב דגים(שזה גם בעיה כשרותית)
נודלס
רוטב סויה כהה
ואם יש עוד דברים אשמח לדוגמא
יש בכשרות איגוד רבנים.יש דפי אורז לא חתם סופר?
לא מצאתי
חומץ רגיל עם מעט סוכר זה אותו הדבר.יש בכשרות איגוד רבנים.
גם חומץ אורז.
יכולה לומר לי באיזה רשתות ראית?יש בכשרות איגוד רבנים.
גם חומץ אורז.
אני חושבת שקניתי ב'יש' ופעם אחת בשערי רווחה.יכולה לומר לי באיזה רשתות ראית?
תודה גדולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: