נכתב ע"י chanigo;2117936:את באמת שמה את כל הרכיבים הללו בלי לזייף?!...
גבינת שמנת וכו'..?
במתכונים עם גבינת שמנת אני עושה בעצמי מה שכתבתי כאן
יוצא לי גבינת שמנת עם 5% שומן...
נכתב ע"י chanigo;2117936:את באמת שמה את כל הרכיבים הללו בלי לזייף?!...
גבינת שמנת וכו'..?
זה לא מהראש שלי, זה מה ששמעתינכתב ע"י blueberry;2118045:חנון, לדעתי הגבינה שהבאת היא לא גבינת שמנת, אלא גבינה יבשה מהרגיל כמו גבינת טוב טעם.
גבינת שמנת מורכבת מתהליך דומה, רק משמנת חמוצה.
נכתב ע"י חיה הורן;2116657:חומרים:
200 גרם (2 חפיסות) שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
1 גביע סימפוניה 5%
3 ביצים גודל L
כפית תמצית וניל
1 כוס (140 גרם) קמח
לציפוי גבינת שמנת:
1 גביע (210 גרם) סימפוניה גבינת שמנת 25%
200 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
לקישוט:
מזרה סוכריות
אופן ההכנה:
בקערה גדולה ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה (מתחילים בחימום של דקה, מערבבים, מחממים חצי דקה נוספת, מערבבים וחוזר חלילה עד שהכל נמס).
מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים גבינת סימפוניה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוספים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים ולבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.
בעזרת כף או שקית זילוף יוצקים את התערובת לשקעי הדונאטס במולטיקייק, סוגרים את המכסה ואופים במשך כ- 5 דקות.
לאפייה בתנור:
מחממים תנור ל-180 מעלות (טורבו)
משמנים היטב תבנית שקעים, או מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר, יוצקים את המלית לתבנית ואופים כ-10 דקות, עד שהמאפינס מתייצבים.
מכינים את ציפוי גבינת השמנת:
מערבבים את אבקת הסוכר עם סימפוניה גבינת שמנת 25% ותמצית וניל עד שהתערובת אחידה ומעט נוזלית.
טובלים כל דונאט בציפוי, מנערים מעט מעודפי ציפוי ומניחים להתמצקות.
מפזרים מזרה סוכריות על הדונאטס ומגישים.
נכתב ע"י חיה הורן;2116657:חומרים:
200 גרם (2 חפיסות) שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
1 גביע סימפוניה 5%
3 ביצים גודל L
כפית תמצית וניל
1 כוס (140 גרם) קמח
לציפוי גבינת שמנת:
1 גביע (210 גרם) סימפוניה גבינת שמנת 25%
200 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
לקישוט:
מזרה סוכריות
אופן ההכנה:
בקערה גדולה ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה (מתחילים בחימום של דקה, מערבבים, מחממים חצי דקה נוספת, מערבבים וחוזר חלילה עד שהכל נמס).
מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים גבינת סימפוניה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוספים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים ולבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.
בעזרת כף או שקית זילוף יוצקים את התערובת לשקעי הדונאטס במולטיקייק, סוגרים את המכסה ואופים במשך כ- 5 דקות.
לאפייה בתנור:
מחממים תנור ל-180 מעלות (טורבו)
משמנים היטב תבנית שקעים, או מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר, יוצקים את המלית לתבנית ואופים כ-10 דקות, עד שהמאפינס מתייצבים.
מכינים את ציפוי גבינת השמנת:
מערבבים את אבקת הסוכר עם סימפוניה גבינת שמנת 25% ותמצית וניל עד שהתערובת אחידה ומעט נוזלית.
טובלים כל דונאט בציפוי, מנערים מעט מעודפי ציפוי ומניחים להתמצקות.
מפזרים מזרה סוכריות על הדונאטס ומגישים.
נכתב ע"י שלוומי;2118073:יש לי כמה מתכונים מעולים של עוגות גבינה, לכתוב פה?
נכתב ע"י מירי;2120423:עשיתי את הלחמניות
סוף הדרך
ריח מדהים
וטעים לא נורמלי
נכתב ע"י קרמבו;2120447:
כמה זמן צריך לשמור בקירור את הקרם לפני שמזלפים על העוגה?מתכון מעולה!!!!!
-עוגת אלפחורס-
חומרים:
לעוגיה:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
אחד ו-3/4 כוס קורנפלור
אחד ו-1/3 כוס קמח
1 שקית אב' אפיה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
לקרם:
ריבת חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
חב' אינסטנט פודינג ריבת חלב.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות. (ללא טורבו)
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה. אם הבצק דביק אפשר להוסיף קורנפלור. מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ בערך וקורצים שני עיגולים בגודל העוגה שתרצו.
אופים כ-10 דק'.
העוגה צריכה להשאר לבנה, ולא שחומה.
(מהשאריות של הבצק אפשר לעשות עוגיות אלפחורס).
מכינים את המילוי:
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג לקצפת יציבה ושומרים במקרר.
מניחים עוגיה אחת לתחתית, מורחים עליה ריבת חלב ואז את הקצפת ומעליה עוד עוגיה, ריבת חלב וקצפת.
מקשטים בזיגוג ריבת חלב.
אפשר לפזר קוקוס ולקשט בעוגיות אלפחורס קטנות!
טעים!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
עברנו לזום!
הרצאת פתיחה חגיגית בזום לקורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
הרצאה מרתקת עם מנדי נאבול, מנכ"ל "פיפול דיגיטל" ואיש פרסום ויח"צ.
היום!!!
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: