חברה הכינה ושלחה לי כמה פרוסות.הכנתי בדיוק לפי ההוראות (עם שמן קוקוס)
יצא מעולה, אחת המוצלחות ממש!
השמן קוקוס מוסיף טעם מאוד מיוחד לטעמי.
החברה כאן מאוד רגישים למידי מתוק, וזה לא היה להם מתוק
אולי בגלל שחתכתי אותם ממש קטנים (1 ס"מ / 3.5 ס"מ)
העוגה חייבת להיות במקרר, אם היא שוהה מידי הרבה זמן בחוץ הקרם נהיה נוזלי ממש
במקרר הוא נשמר יציב
אנסה להכין שוב עם מרגרינה, אולי יהיה יציב יותר.
עמד על השיש בקופסא כל השבת והקרם לא נהיה נוזלי...