דרוש מתכון מתכון מ"בתוך" השבוע האחרון

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
תכיני בלונדיז :)
אבל זו כמובן תהיה עוגה אחרת
לא הולכת להכין כלום כרגע רק לפנטז.
אין זמן.
יום אחד אני גם אכין. בטוח.
בינתיים כשיש מתכון טוב אני מספרת עליו בתמימות לאמא שלי ואחרי יומיים שלוש קופצת להפריש מעשרות....
חייבת כל מתכון טוב שאני רואה עם שוקולד להמיר ישר לשוקולד לבן ושות.
השילוב פה של העוגה, קרם והקראנצ' עשה לי את זה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא הולכת להכין כלום כרגע רק לפנטז.
אין זמן.
יום אחד אני גם אכין. בטוח.
בינתיים כשיש מתכון טוב אני מספרת עליו בתמימות לאמא שלי ואחרי יומיים שלוש קופצת להפריש מעשרות....
חייבת כל מתכון טוב שאני רואה עם שוקולד להמיר ישר לשוקולד לבן ושות.
השילוב פה של העוגה, קרם והקראנצ' עשה לי את זה
בהמרה כזו תצטרכי להפחית דרסטית את הסוכר כי אחרת המתיקות תהיה מוגזמת.
לא הייתי קוראת לזה המרה אלא יותר השראה לעוגה חדשה. :)
 

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@hbecker @shira bira והמומחיות דכאן,
קניתי קרם חלבה בחנות מוצרי אפיה - פחדתי מהטעם המודגש של הטחינה-
האם לשים אותו ישירות על העוגה? הוא יהיה יציב?
או לערבב עם מרגרינה וא.סוכר באותו יחס כמו במתכון ורק להחליף את הטחינה בממרח חלבה?
תודה לעונים!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker @shira bira והמומחיות דכאן,
קניתי קרם חלבה בחנות מוצרי אפיה - פחדתי מהטעם המודגש של הטחינה-
האם לשים אותו ישירות על העוגה? הוא יהיה יציב?
או לערבב עם מרגרינה וא.סוכר באותו יחס כמו במתכון ורק להחליף את הטחינה בממרח חלבה?
תודה לעונים!
הוא יציב אבל לא מספיק הייתי ממירה המקום טחינה אבל כמו הטחינה
 

אמא חדשה

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הכנתי גם והמרתי מרגרינה בשמן קנולה יצא מצוין רק שהקרם היה קצת נוזלי מידיי.
וכן, זה מאודדדדד מתוק.
 

סייעתא דשמייא

משתמש צעיר
הכנתי גם...
במקום הטחינה שמתי קרם פסק זמן פרווה (משהו חדש)
ושמתי 50 גרם מרגרינה וא.סוכר
יצא ליגה!!
 

נחמי מן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי גם והמרתי מרגרינה בשמן קנולה יצא מצוין רק שהקרם היה קצת נוזלי מידיי.
וכן, זה מאודדדדד מתוק.
מממאאאאדדדד מתוק!
אני הכנתי כבר פעם שניה והורדתי ל1/2 כוס סוכר בשכבה התחתונה וגם במלי הטחינה שמתי פחותא. סוכר
יצא טעים מאד!
 

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני הכנתי בסוף עם קרם חלבה ולא טחינה - יצא מושלם,
ואפילו שהפחתתי שליש מכמות הא.סוכר חושבת שאפשר היה להפחית עוד,
אבל פחדתי שלא יהיה יציב מספיק בחיתוך,
וזו עוגה ממש שווה!
 

קומפיוטרית

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
אם אין לי קרם חלבה, יש משהו לעשות עם חלבה מוכנה?
 

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני עשיתי חצי כמות מהתחתית
(300 ג שוקולד בעוגה אחת זה מספיק...)
יצא שכבה נמוכה, מבחינתי זה היה מצוין
כמובן זמן אפיה מתקצר בהתאם
 

רבקה אנשין

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
הכנתי בדיוק לפי ההוראות (עם שמן קוקוס)
יצא מעולה, אחת המוצלחות ממש!
השמן קוקוס מוסיף טעם מאוד מיוחד לטעמי.
החברה כאן מאוד רגישים למידי מתוק, וזה לא היה להם מתוק
אולי בגלל שחתכתי אותם ממש קטנים (1 ס"מ / 3.5 ס"מ)
העוגה חייבת להיות במקרר, אם היא שוהה מידי הרבה זמן בחוץ הקרם נהיה נוזלי ממש
במקרר הוא נשמר יציב
אנסה להכין שוב עם מרגרינה, אולי יהיה יציב יותר.
 

פנסאית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
גם אני הכנתי יצא טעיםםםם
אבל שכבת החלבה יצא נוזלית.. מה אפשר לעדות קשור לזה ששמתי שמן במקום מרגרינה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה