בשרי מתכון מנצח לעוף בסיר- יש לך?

ציפי-ה

נשארתי סקרנית בהחלט...
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אם את מסכימה להשתמש ברטבים מוכנים:

פורסת ירקות כמו אנטיפסטי
(אני משתמשת בבטטה, קישואים, גמבה, גזר, בצל
מעליהם מניחה את חלקי העוף הרצוים
מערבבת בצלחת מרק קצת שמן, קצת רוטב סויה, מלח פפריקה וכו'
שופכת ומורחת היטב על העוף
ומלמעלה שופכת גם רוטב צילי מתוק
אופה כשעה מכוסה על חום גבוה של 200 מעלות
מסירה את הכיסוי מורידה א החום של התנור ומשאירה להשחמה

מוצלח ומצליח תמיד להיות טעים
 

ששל

משתמש מקצוען
העסיסיות קשורה לעוף עצמו- כמה איכותי
ואיך וכמה אופים- אני עוד לא הגעתי להחלטה סופית איך
לא נראלי לסגנון טעם
 

ויזוקל

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כדי שיצא עוף עסיסי צריך לאפות בחום נמוך 160-170 לזמן ממושך. חום גבוה מייבש את העוף. ועדיף מכוסה.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כדי שיצא עוף עסיסי צריך לאפות בחום נמוך 160-170 לזמן ממושך. חום גבוה מייבש את העוף. ועדיף מכוסה.
לא נכון חלקית.
עוף בגריל יוצא עסיסי יותר, אפשר לכסות בתחילה כדי שלא ישתזף מידי למעלה.
הבעיה של היובש זה כשאופים על חום לא הכי גבוה להרבה זמן.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
העוף שחני העלתה וזכה לתשואות נמצא באשכול שאת פתחת. על תפריטי השבת.
כמו כן, בטוחני שאם תחפשי לפי תגית עוף בשר תמצאי די והותר מתכונים.
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
תבלין פילדלפיה עם סוכר חום
לפזר על העוף, להכניס לתנור
יוצא עסיסי עם רוטב!! (ולא, לא שמים כלום. זה נוזלים של העוף)
@ארבע נכון?

בדיוק באתי להציע את התיבול האגדי הזה.
אני מכינה בפיירקס עם מכסה.
לפעמים על מצע האורז, בהשראת חני גרינשטיין, לפעמים רק העוף.
אצלנו זה ה-עוף של שבת.
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
בחנות תבלינים
אותו יחס של תבלין וסוכר חום
לא יודעת להגיד כמות. תפזרי על העוף בנדיבות.
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
איך את מכינה את האורז?

מכניסה אורז לתבנית. על כל כוס אורז מוסיפה ככף שמן, מעט מלח וכוס וחצי מים רותחים.
במתכון של חני מוסיפים לאורז ירקות מגוררים וקצוצים דק, אני כבר מוותרת על השלב הזה. מקסימום מוסיפה קופ' אפונה וגזר.
מעל מניחה את כרעי העוף המתובלים בפילדלפיה וסוכר חום ומשגרת לתנור.
אגב אני כן מוסיפה שמן לכרעי העוף המתובלים, אם אין אורז מתחת, אחרת התיבול הופך למעטה קראסטי ונשרף. את התיבול אני מערבבת בשמן ומושחת את חלקי העוף. מוסיפה טיפ טיפונת מים, סוגרת את הפיירקס ולתנור.
 

מירי84

משתמש פעיל
מכניסה אורז לתבנית. על כל כוס אורז מוסיפה ככף שמן, מעט מלח וכוס וחצי מים רותחים.
במתכון של חני מוסיפים לאורז ירקות מגוררים וקצוצים דק, אני כבר מוותרת על השלב הזה. מקסימום מוסיפה קופ' אפונה וגזר.
מעל מניחה את כרעי העוף המתובלים בפילדלפיה וסוכר חום ומשגרת לתנור.
אגב אני כן מוסיפה שמן לכרעי העוף המתובלים, אם אין אורז מתחת, אחרת התיבול הופך למעטה קראסטי ונשרף. את התיבול אני מערבבת בשמן ומושחת את חלקי העוף. מוסיפה טיפ טיפונת מים, סוגרת את הפיירקס ולתנור.
לכמה זמן?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מחפשת מתכון לצהריים, עסיסי "ועם הרבה רוטב" לבקשת הקהל.
מעדיפה בתנור, (חוסכת לשטוף סיר...), מעדיפה גם עם תוספות כבר באותה ההזדמנות...
אני זוכרת שפעם @חני גרינשטיין העלתה מתכון מוצלח של עוף עם ירקות בתנור משהו כזה,
לא הצלחתי למצוא אותו... אבל כל אופציה תבוא בחשבון.
תודה רבה מראש!
זה הקישור לעוף עם האורז והירקות:
וכאן יש לך מתכון לעוף עסיסי מאד בסיר
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה