אם את מסכימה להשתמש ברטבים מוכנים:
פורסת ירקות כמו אנטיפסטי
(אני משתמשת בבטטה, קישואים, גמבה, גזר, בצל
מעליהם מניחה את חלקי העוף הרצוים
מערבבת בצלחת מרק קצת שמן, קצת רוטב סויה, מלח פפריקה וכו'
שופכת ומורחת היטב על העוף
ומלמעלה שופכת גם רוטב צילי מתוק
אופה כשעה מכוסה על חום גבוה של 200 מעלות
מסירה את הכיסוי מורידה א החום של התנור ומשאירה להשחמה
מוצלח ומצליח תמיד להיות טעים
פורסת ירקות כמו אנטיפסטי
(אני משתמשת בבטטה, קישואים, גמבה, גזר, בצל
מעליהם מניחה את חלקי העוף הרצוים
מערבבת בצלחת מרק קצת שמן, קצת רוטב סויה, מלח פפריקה וכו'
שופכת ומורחת היטב על העוף
ומלמעלה שופכת גם רוטב צילי מתוק
אופה כשעה מכוסה על חום גבוה של 200 מעלות
מסירה את הכיסוי מורידה א החום של התנור ומשאירה להשחמה
מוצלח ומצליח תמיד להיות טעים