דרוש מתכון מתכון מהיר ללקט ירקות

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מחפשת מתכון מהיר ומאד טעים ללקט ירקות
אם להקפיץ- איך וכמה?
תודה!
(מעדיפה בתנור, כדי לא לעמוד לערבב, אבל אם יותר טעים במחבת- אכין במחבת)

עריכה-
כמובן, רק עם דברים שיש לי בבית:
תבלינים סטנדרטיים
רוטב צילי, שום וסויה
שמן קנולה/ זית
:devilish:לא חייב להיות מידי בריא:devilish:
ועדיף בלי צרבות...:geek:
הגזמתי?:unsure:;)
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שמה בתנור עם מלח פלפל שחור ושיני שום חצויות
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

tova68

משתמש רשום
מחפשת מתכון מהיר ומאד טעים ללקט ירקות
אם להקפיץ- איך וכמה?
תודה!
(מעדיפה בתנור, כדי לא לעמוד לערבב, אבל אם יותר טעים במחבת- אכין במחבת)

עריכה-
כמובן, רק עם דברים שיש לי בבית:
תבלינים סטנדרטיים
רוטב צילי, שום וסויה
שמן קנולה/ זית
:devilish:לא חייב להיות מידי בריא:devilish:
ועדיף בלי צרבות...:geek:
הגזמתי?:unsure:;)
אני מבשלת עם טיפה רוטב מקסיקני, מלח ומים בערך חצי שעה
 

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
אם יש לך מיני קיטשן, אין צורך לערבב כמעט. אני שמה ירקות, ספריי שמן, מלח גס, קצת פפריקה ופלפל ותו לא. הירקות טעימים בעצמם, אין צורך לכסות את הטעם עם כל מיני רוטבים.
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אצלינו ביקשו ירקות של צהרון.
בישלתי שקית לקט ירקות במים רותחים, תיבלתי מלח , פלפל וחוויג' למרק
סיננתי
והגשתי על אורז לבן
לילידם הייתה אורה ושמחה, וגם למבוגרים.. זה ממש טעים :)
 

mklj

משתמש פעיל
אני מקפיצה עם בצל (אם יש לי גם פטריות טריות)
רוטב סויה וזנגוויל
 

ציבי2

משתמש צעיר

פה יש מתכון מסודר שאני מכינה די הרבה.
אפשר לגוון עם הירקות
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לקט ירקות להקפצה של סנפרוסט, אצלי מאאאד אהוב וקלי קלות להכנה (אפילו בת ה-10 יודעת להכין)
הכי מומלץ זה הלקט שמכיל תירס, גזר, קולורבי, אפונה ופלפל, אבל באותו תיבול אפשר להכין גם את הסוג השני שמכיל שעועית וברוקולי

אני מקפיצה במחבת עם שמן חם, ישר מהשקית (קפוא)
ממליחה בכפית שטוחה מלח (גם מתבל וגם מסייע להפשרה)
מערבבת כל מס דקות כדי להפריד את הירקות הדבוקים וכדי להקפיץ את כל הירקות
ממשיכה עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים
מוסיפה 2-3 שיני שום כתוש, מעט רוטב צ'ילי ומעט רוטב טריאקי ומסירה מהאש
ניתן להוסיף שומשום קלוי
בגלל חוסר הבריאות של הרטבים, לאיזון הבריאות אני מגישה מעורבב בקינואה אדומה / עדשים שחורות
אפשר גם להתעלם מהנ"ל ולהגיש את הירקות על אורז לבן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה