כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון מתכון למלואח במחבת

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הי שבוע טוב!
אני מחפשת מתכון קליל למלואח חלבי על מחבתצ
או פרוה בתנור(מאחר והתנור החלבי שלנו לא פעיל לצערי..)
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
הי שבוע טוב!
אני מחפשת מתכון קליל למלואח חלבי על מחבתצ
או פרוה בתנור(מאחר והתנור החלבי שלנו לא פעיל לצערי..)
לטגן מלאווח משני הצדדים, להוציא לצלחת,
להכניס מלאווח נוסף, לטגן מצד אחד ולהפוך,
כשהצד המוכן כלפי מעלה למרוח רוטב עגבניות / רסק / קטשופ
לפזר גבינצ, זיתים פטריות וכדו'
להניח מעל את המלאווח הראשון שחיכה בצלחת
להמשיך לטגן עד שהמלאווח התחתון מוכן והגבינה בפנים נמסה.
לחתוך למשולשים ולהגיש.
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
לטגן מלאווח משני הצדדים, להוציא לצלחת,
להכניס מלאווח נוסף, לטגן מצד אחד ולהפוך,
כשהצד המוכן כלפי מעלה למרוח רוטב עגבניות / רסק / קטשופ
לפזר גבינצ, זיתים פטריות וכדו'
להניח מעל את המלאווח הראשון שחיכה בצלחת
להמשיך לטגן עד שהמלאווח התחתון מוכן והגבינה בפנים נמסה.
לחתוך למשולשים ולהגיש.
רעיון יפה
בתור מילוי אצלנו אוהבים
לערבב גבינה לבנה + קוטג' + גבינ"צ מגורת + מלח פלפל.
כשנמס זה צעדן.
 

קונקורד

משתמש סופר מקצוען
* להכין עיסה של רסק, רסק עגבניות/ קטשופ, מיונז, חרדל, תבלין פיצה, טיפה סוכר, אפשר גם מעט אבקת מרק.
למרוח את העיסה, מעל גבינ"צ ולטגן, אח"כ להפוך לכמה שניות לצד השני.
אפשר גם בתנור למרוח את העיסה ( בלי גבינ"צ) ולהוסיף תוספות, זיתים/פטריות וכו' ומעל המלאווח עם העיסה לכסות עם עוד מלאווח, להדק עם מזלג שלא יפתח ומעל לשים ביצה וקצת שומשום.
* לטגן את המלאווח בצד אחד, לשפוך ביצה מעל ולהפוך לצד השני.
כשהמלאווח מוכן לשים מעל עגבניות מרוסקות, עגבניות עם מעט פלפל שחור ומלח.
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לטגן מלאווח משני הצדדים, להוציא לצלחת,
להכניס מלאווח נוסף, לטגן מצד אחד ולהפוך,
כשהצד המוכן כלפי מעלה למרוח רוטב עגבניות / רסק / קטשופ
לפזר גבינצ, זיתים פטריות וכדו'
להניח מעל את המלאווח הראשון שחיכה בצלחת
להמשיך לטגן עד שהמלאווח התחתון מוכן והגבינה בפנים נמסה.
לחתוך למשולשים ולהגיש.
מה...?
ואוכלים את המנה הזו בשלמותה, כלומר- 2 מלאווח??
או אה, ארוחה של 1200 קלוריות בבום!
:)
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מה...?
ואוכלים את המנה הזו בשלמותה, כלומר- 2 מלאווח??
או אה, ארוחה של 1200 קלוריות בבום!
:)

קיבלתי בחילה רק מלחשוב על זה
מה פתאום. ברור ש-
זה לכמה אנשים....
(שניים לדעתי.)
ממ...אני ספקנית לגבי זה.
מאלוואח זה לא דבר שמספק אם אוכלים ממנו רק מעט.
אפשר להגיש עם סלט גדול ועשיר (כדי להפוך אותו למשביע מוסיפים בטטה/ ביצה קשה/ טונה וכו')
ולקנח בכוס אייסקפה גדולה
אף אחד לא נשאר רעב.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה