רק תיקון קטן.המתכון של הריץ והחלב מרוכז הכי טוב......
בהצלחה!
ברור גם בעלי תמיד מתקן אותי ככה אני קוראת לשני הסוגים חלבי ופרווה.....רק תיקון קטן.
שמנת מתוקה
למה את לא עושה את המתכון של הגלידת שמנת?
המתכון של הריץ והחלב מרוכז הכי טוב......
בהצלחה!
רק תיקון קטן.
שמנת מתוקה
אפשר מתכון מסודרוהוספתי לשמנת מתוקה והחלב מרוכז שוקולד לבן
חבל להכפיל אשכולותאפשר מתכון מסודר
כמה זמן מקפיאים
במה לצפות
היא יוצאת מהמקפיא קשה מאוד.הגלידה יצאה טוב מהתבנית?
אמממ...היא יוצאת מהמקפיא קשה מאוד.
ברמה של להמתין כמה דקות לפני שאפשר להוציא ממנה משהו.
זה אמור היה להספיק,אמממ...
שמתי בתבנית בלילה וזה עדיין בכלל לא קשה. (שמתי את המקפיא על המקסימום ועדיין לא...)
יש מה לעשות בדיעבד?,
או לכתחילה פעם הבאה?
תודה!!
בנוגע לציפוי: כדאי להוסיף כף שמן לשוקולד המומס, זה מאפשר ציפוי דק ופציח.
בהצלחה!אפשר קישור לתבניות סיליקון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: