מחפשת מתכון לבשר מספר 8
יש למישהי משהו מומלץ?
מעדיפה לא תבשיל עם מלא ירקות או סגנון גולש
יש למישהי משהו מומלץ?
מעדיפה לא תבשיל עם מלא ירקות או סגנון גולש
ראיתי בשבוע דרך מעניינת לבישול נתחי בשר מכל סוג ומספרמחפשת מתכון לבשר מספר 8
יש למישהי משהו מומלץ?
מעדיפה לא תבשיל עם מלא ירקות או סגנון גולש
לא מתבלים בכלום? רק בצל?פשוט מה שנקרא 'צלי', מאדים הרבה בצל ואם רוצים פטריות גם מאוד טעים וטוב, מטגנים את הבשר (עדיף שלם) 2 דקות מכל הצדדים, מוסיפים מים רותחים בגובה הבשר והבצל מבשלים על אש גבוהה כחצי שעה ואז להבה נמוכה (אבל שיבעבע חלש כל הזמן) למשך 3-4 שעות וזה נהדר... לכבוד שבת קודש.
קניתי את הבשר חתוךראיתי בשבוע דרך מעניינת לבישול נתחי בשר מכל סוג ומספר
מבשלים בסיר עם הרבה מים כ - 4 שעות - מים בלבד
מקררים לילה במקרר
פורסים
מכינים רוטב שאוהבים מוסיפים את פרוסות הבשר.
לא ניסיתי עדיין אבל פרסם את זה שף ידוע וזה נשמע דרך נכונה
בדיוק כשכתבת את זה הוספתי את התיבוללא מתבלים בכלום? רק בצל?
גם מעולה. אבל רק שלא יהיה קפוא ועדיף שיהיה בטמפרטורת החדר.קניתי את הבשר חתוך
זה נראה לך מתאים?
לא נראהקניתי את הבשר חתוך
זה נראה לך מתאים?
יש שמוסיפים 3 כוסות יין לבישול זהלאביגיל מייזליק יש מתכון מעולה ב"אורחת לשבת":
מטגנים את הנתח השלם בשמן מכל הצדדים. מוסיפים מים עד לכיסוי של 3/4 מגובה הבשר וכף פפריקה מתוקה (אפשר לגוון בתיבול בכיף...), מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה כ3 שעות.
מצננים את הבשר לגמרי, פורסים לפרוסות.
מטגנים בסיר המון בצל (כ8 בצלים) טיגון איטי עד שהם משחימים. מוסיפים כמה שיני שום פרוסות ומטגנים מעט. מוסיפים כוס יין וכוס מנוזלי הבישול ומסדרים את פרוסות הבשר מעל - בשכבה אחת. מבשלים כשעה.
יוצא רך מאוד וטעים.
אני בדרך כלל עושה את השלב הראשון של בישול במים מראש ואת השלב השני סמוך לשימוש.
נשמר מעולה בהקפאה (אני מקפיאה פרוסות בשר בנפרד ורוטב בנפרד ומחממת יחד).
ולא מבשלים שוב פעם עם הרוטב שהכנו?ראיתי בשבוע דרך מעניינת לבישול נתחי בשר מכל סוג ומספר
מבשלים בסיר עם הרבה מים כ - 4 שעות - מים בלבד
מקררים לילה במקרר
פורסים
מכינים רוטב שאוהבים מוסיפים את פרוסות הבשר.
לא ניסיתי עדיין אבל פרסם את זה שף ידוע וזה נשמע דרך נכונה
איזה יין?יש שמוסיפים 3 כוסות יין לבישול זה
בשלב הפרוסות יש שמוסיפים שום פרוס שורש פטרוזיליה עגבניות פלפל שחור
מתכון מצוין לבשר מס'8מחפשת מתכון לבשר מספר 8
יש למישהי משהו מומלץ?
מעדיפה לא תבשיל עם מלא ירקות או סגנון גולש
זה מתכון מצוין לבשר בתנור ועדיף גם להוסיף רוטב מתוק ושיני שום אבל למספר 8 זה פחות מתאים עדיף אותו קדירה או צ'ולנטמתכון מצוין לבשר מס'8
במידה והבשר קפוא מומלץ להפשיר 24 שעות לפני במקרר
לוקחים את הנתח מעסים אותו בשמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס ושום כתוש
עוטפים היטב בנייר אפיה ואח"כ ברדיד אלומיניום
חשוב מאוד שיהיה אטום היטב!!
אין צורך בנוזלים הוא מתבשל במיץ של עצמו
מכניסים לתנור על 120 מעלות ל 6 שעות
אם הנתח גדול מוסיפים זמן
מוגש שלם על מצע ירקות שורש צלויים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: