תוכלי בבקשה לתרום מניסיונך ?לגבי האיכות - איכות מעולה! הזמנתי משם בגדים כמעט מכל הסוגים, כולל הלבשה תחתונה, וגם נעליים. ומאוד נהניתי מהאיכות שלהם.
מעולה.תודה!אני הזמנתי שם חולצות קיץ לבנים
מידות תואמות גיל
יצא ממש זול ואיכות מקסימה
הפיזמות היו קצת פחות באיכות
משלמים עוד 5 שקל והמשלוח מגיע עד הבית2. המשלוח מגיע לנקודות חלוקה של דואר ישראל - לבחירתך
אני חושבת שממחיר מסוים זה נשלח אוטומטית לבית. רק פעם אחת הגיע עד הבית, ולא ידעתי למהמשלמים עוד 5 שקל והמשלוח מגיע עד הבית
לא, אני קונה שם באופן קבועאני חושבת שממחיר מסוים זה נשלח אוטומטית לבית. רק פעם אחת הגיע עד הבית, ולא ידעתי למה
מקולקצית בית ספר לדעתי הן רחבות ולא מוצלחות, גם הגזרה הצרהאיך המכנסיים שלהם לעומת נקסט?
אפשר קישור?מקולקצית בית ספר לדעתי הן רחבות ולא מוצלחות, גם הגזרה הצרה
מקולקציה רגילה מעולות - הבן שלי בן 6 לבש את הקצרות והארוכות שלהם בשנים האחרונות(בעיקר גינס)
כל מה שבקולקצית בג'ינס שלהם, השנה בגלל שהבן שלי כבר גדול קניתי לו בצבע שחוראפשר קישור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: