טכנאית סאונד 100
משתמש צעיר
לא הבנתי, לא רוצה להתערב בחיים של כולכם פה אבל לעניות דעתי מי שיש לו גישה לפרוג יש לו גם גישה לאתרים אז אפשר להזמין, מה כל הסיפור הגדול?
בגדי נשים?לא הבנתי, לא רוצה להתערב בחיים של כולכם פה אבל לעניות דעתי מי שיש לו גישה לפרוג יש לו גם גישה לאתרים אז אפשר להזמין, מה כל הסיפור הגדול?
קודם כל קניה מאתרים היא לא קניה מהחנות אפילו בגלל שאי אפשר למדוד, חוץ מזה שהחויית קניה שונה.לא הבנתי, לא רוצה להתערב בחיים של כולכם פה אבל לעניות דעתי מי שיש לו גישה לפרוג יש לו גם גישה לאתרים אז אפשר להזמין, מה כל הסיפור הגדול?
בהמלצתך נכנסתי לאתר. חדש לי.ועשיתי הזמנה גדולה בטרמינל X
קניון רמות לא יכול להפתח כרגע. קניונים לא נפתחים גם קניונים פתוחים. רק חנויות רחוב שהם לא בקניונים נפתחות מחר.קניון רמות חלקו מקורה וחלקו פתוח לרחוב, מה זה אומר?
אני רוצה ללכת לשם מחר וחייבת לדעת אם פתוח או לא.
איך אפשר לדעת???
גם אני הבנתי מהפרסומים בעלון המקומי שיש חנויות שייפתחו מחרלא הבנתי....
מי אמר שקניון רמות לא נפתח?!
ראיתי בשישי את כל החנויות מתארגנות לפתיחה
וחברה שלי שעובדת שם, הודיעו לה מחר לבוא
זה שינוי פתאומי מהיום?!
בהמלצתך נכנסתי לאתר. חדש לי.
תוכלי לומר איך המידות? (ילדים, בייבי)
והאיכות?
ממש תודה!
היא עובדת בקלאס ספורט, אגארהמותר לשאול על איזו חנות חברה שלך אמרה שתיפתח
מזתומרת ראית שהם מתארגנים לפתיחה? מה ראית?היא עובדת בקלאס ספורט, אגארה
וראיתי את פוקס וטו גו, ופלייס מתארגנים לפתיחה
ראיתי אותם מחליפים את כל המדפים בבגדים חדשיתמזתומרת ראית שהם מתארגנים לפתיחה? מה ראית?
מקווה שזה אומר משו..ראיתי אותם מחליפים את כל המדפים בבגדים חדשית
וממלאים קולקציה
עוד פירוט?!
מה שאני יודעת זה, שהקניונים עשו הפגנה ואמרו שאם לא מאשרים להם לפתוח עד יום ראשון הם פותחים לבד, אבל לא בדיוק עזר, ורק ביג מימשו את האיוםאולי הם פותחים בניגוד לחוק כמו מתחמי ביג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: