שלום וברכה.
התבקשתי לקחת על עצמי תכנית ופל בלגי לתלמידות תיכון מתוקות.
אני קצת מבולבלת.
הבנות עצמן מכינות את הופל, הן מקימות דוכנים של תוספות שוקולד, גלידה, סירופ וכו'...
סירופ מוכן ב'קצפת' עולה הון מוגזם ובכמות מעוטה שלא מספיקה כמעט לאף אחת.
אני מוכנה בעצמי להמיס שוקולד לבן ושוקולד חום ולהכניס לבקבוקי רוטב- אבל הפחד שלי שזה יתקשה ונצטרך לעבוד עם שוקולד מוצק לגמרי.
יש איזה פתרון עם זה. מתכון מסוים למשהו שיחזיק מעמד וישאר נוזלי וגמיש (כנ"ל לגבי ריבת חלב...)
בבקשה עזרתם!
אני קצת אבודה עם זה.
תודה רבה רבה!!
התבקשתי לקחת על עצמי תכנית ופל בלגי לתלמידות תיכון מתוקות.
אני קצת מבולבלת.
הבנות עצמן מכינות את הופל, הן מקימות דוכנים של תוספות שוקולד, גלידה, סירופ וכו'...
סירופ מוכן ב'קצפת' עולה הון מוגזם ובכמות מעוטה שלא מספיקה כמעט לאף אחת.
אני מוכנה בעצמי להמיס שוקולד לבן ושוקולד חום ולהכניס לבקבוקי רוטב- אבל הפחד שלי שזה יתקשה ונצטרך לעבוד עם שוקולד מוצק לגמרי.
יש איזה פתרון עם זה. מתכון מסוים למשהו שיחזיק מעמד וישאר נוזלי וגמיש (כנ"ל לגבי ריבת חלב...)
בבקשה עזרתם!
אני קצת אבודה עם זה.
תודה רבה רבה!!