מה ההגדרה של עדינת נפש??אני אישית מאוהבת בספרים שלו, אבל אם את עדינת נפש, תתרחקי...
לא יודעת.מה ההגדרה של עדינת נפש??
אוף, הבעיה היא שאם אני רוצה לקרוא את התרסקות 6 אז אני צריכה לקרוא שוב את חמשת הספרים הקודמים ואין לי אותם .התרסקות 6 בקרוב...
מאיפה המידע?81% - סרגל התקדמות הספר לפני כחודשיים.
באור החיים אפשר לקנות את כל הסט ב-120 ש"ח בלבד!אוף, הבעיה היא שאם אני רוצה לקרוא את התרסקות 6 אז אני צריכה לקרוא שוב את חמשת הספרים הקודמים ואין לי אותם .
שלא יגמר לך המבצע עד אז...באור החיים אפשר לקנות את כל הסט ב-120 ש"ח בלבד!
נחכה שיצא השישי ונשקול את העניין ברצינות.
אז כנראה שאני דיי באמצע, יכולה ולא יכולה....לא יודעת.
אם את אחת שתיכנסי לחרדות מתיאורים דרמטיים ואכזריים, זה לא בשבילך.
וואו. קשוח.כשיצא בלתי הפיך קראו לו בישיבות בלתי הפיכס
כי הוא מגעיל, עדיף להרוג כבר אנשים, מההתעללות הזאת...
לנחמן גרשונוביץ יש ספר טעות אופטית - וזה בדיוק ההגדרה שלו 'מתח פסיכולוגי' לא ממליצה לאף אחד לקרוא לא את הספר הזה ולא שום ספר שלו - מוציא אמון מבני אדם, ואפילו הקרובים ביותר
הספרים אלו לא מתאימים למגזר
לא נראה לי שזה מבצע.שלא יגמר לך המבצע עד אז...
הסופר: נחמן גרשונוביץבכל אופן, מה הספר הראשון בסדרה הזאת התרסקות ומי הסופר?
אני קניתי את כל הסט ב 50 בלבד (10 לכרך) באור החיים ר' עקיבא פינת אלישע ב"ב.באור החיים אפשר לקנות את כל הסט ב-120 ש"ח בלבד!
נחכה שיצא השישי ונשקול את העניין ברצינות.
מתי???אני קניתי את כל הסט ב 50 בלבד (10 לכרך) באור החיים ר' עקיבא פינת אלישע ב"ב.
בהתחלה זה מותח ומרתק במיוחד, אבל בהמשך זה נהיה קצת מורכב, שמח מאוד לשמוע שיש המשך כי חשבתי שזה מפסיק ככה
אני חושב שזה היה אז... לפני כחצי שנה.מתי???
בעבר היה קטע לאור החיים עם 'ספר בעשר', יכול להיות שזה היה אז?
כי כבר לא נתקלתי בזה.
נראה לי שעל זה נאמר יותר מזל משכל .אני חושב שזה היה אז... לפני כחצי שנה.
הספרים היו מונחים בחוץ, המוכר אמר לי זה מה שנשאר, אם אתה רוצה - 10 שקל לכרך, קניתי 2 להכיר קצת.
למחרת רצתי לקנות את השאר
עדיין יש מבצע כזה שם?אני חושב שזה היה אז... לפני כחצי שנה.
הספרים היו מונחים בחוץ, המוכר אמר לי זה מה שנשאר, אם אתה רוצה - 10 שקל לכרך, קניתי 2 להכיר קצת.
למחרת רצתי לקנות את השאר
לא יודע.. זה היה נראה גמר מלאי כזה, קשה לי להאמיןעדיין יש מבצע כזה שם?
מהאתר שלו...מאיפה המידע?
כנראה היה גמר מלאי, היו שם כמה סדרות ספרים במבצע הזה.איך זה כזה זול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: