עוגה נוסטלגית. נכון.
אבל כמה פעמים שאני אכין - תמיד. אבל תמיד לוקחת מקום ראשון. אצלינו לפחות
עוגת קרמבו קפה
החומרים לשכבה 1:
4 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
1 כף קפה נמס
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר בעזרת מקצף - על מהירות גבוהה - להקציף את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב
להמיס שוקולד מריר ולאחר ההמסה להוסיף את השמן והקפה ולערבב היטב
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את תערובת השוקולד
לצקת את התערובת לתבנית בקוטר 26 ס"מ ולאפות 35 דקות בחום של 170 מעלות
לצנן את העוגה לחלוטין
החומרים לשכבה 2:
2 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
125 גרם שמנת חמוצה
3 כפות קפה נמס
אופן ההכנה:
להקציף הכל יחד לקבלת קצפת יציבה ולצקת על העוגה
לקרר כ4 שעות עד להתייצבות
החומרים לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
להמיס יחד ולטחון בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה מאד
לצקת על העוגה ולהטות את התבנית כדי שהציפוי יכסה את כל העוגה
העוגה מעולה בהקפאה
פה יש סרטון על ההכנה:
https://youtu.be/srvKiyAG2LI
אבל כמה פעמים שאני אכין - תמיד. אבל תמיד לוקחת מקום ראשון. אצלינו לפחות
עוגת קרמבו קפה
החומרים לשכבה 1:
4 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
1 כף קפה נמס
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר בעזרת מקצף - על מהירות גבוהה - להקציף את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב
להמיס שוקולד מריר ולאחר ההמסה להוסיף את השמן והקפה ולערבב היטב
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את תערובת השוקולד
לצקת את התערובת לתבנית בקוטר 26 ס"מ ולאפות 35 דקות בחום של 170 מעלות
לצנן את העוגה לחלוטין
החומרים לשכבה 2:
2 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
125 גרם שמנת חמוצה
3 כפות קפה נמס
אופן ההכנה:
להקציף הכל יחד לקבלת קצפת יציבה ולצקת על העוגה
לקרר כ4 שעות עד להתייצבות
החומרים לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
להמיס יחד ולטחון בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה מאד
לצקת על העוגה ולהטות את התבנית כדי שהציפוי יכסה את כל העוגה
העוגה מעולה בהקפאה
פה יש סרטון על ההכנה:
https://youtu.be/srvKiyAG2LI