לזה התכונתי .לא נכון, אפשר להעביר רק אם תרמו יותר מתקרת התרומות לשנה.
לזה התכונתי .לא נכון, אפשר להעביר רק אם תרמו יותר מתקרת התרומות לשנה.
מה זה נקרא תרומת התקרות?לא נכון, אפשר להעביר רק אם תרמו יותר מתקרת התרומות לשנה.
רק לשנים הבאותמה זה נקרא תרומת התקרות?
יותר ממה ששילמתי למס הכנסה?
נניח השנה ירד לי כל חודש למס הכנסה 500 ותרמתי 2000 לחודש
אני יכולה לקבל על השנה הזו 6000 (500 כפול 12) ואת כל השאר לשנים קודמות שכבר היו?
או רק לשנים הבאות?
עוזר לי מאד התשובות!
תודה רבה!
תודהרק לשנים הבאות
ברוטו?ניתן להזדכות על תרומות בגובה עד 30% מההכנסה החייבת
זה בדיוק הבעיה בהצעה של ברוכי...תודה
ואני יכולה "לתרום" על לשעבר?
התרומה היא כמה שרוצים.לא הבנתי, התרומה היא 30% מגובה המשכורת ברוטו או ממה ששילמתי למס הכנסה?
ההחזר הוא 35% מגובה התרומה, אך מלבד זאת ישנה תקרה לגובה התרומות אותן ניתן להגיש בשנה מסוימת- עד 30% מההכנסה ברוטולא הבנתי, התרומה היא 30% מגובה המשכורת ברוטו או ממה ששילמתי למס הכנסה?
ישנה אפשרות להגיש דוח למס הכנסה לשנת 2022 ולשייך את המשכורות האלו ל2022, ואז גם תוכלי להשתמש בתרומות של שנה זואם שילמו לי ב-1.23 רטרו על חודשים של 22 אני יכולה להגיש תרומות שבוצעו ב-22? (ב-22 לא הייתי חייבת במס, אלא אם היו משלמים לי בזמן...)
כשמגישים דוח מדווחים על כל ההכנסות שלך, גם אם אין חבות מסוואי, תודה לך.
מה אני מגישה בדוח אם לא שילמתי מס בעצם על 22?
למה את לא פונה לאיש מקצוע לפני מס הכנסה?זה נשמע לי שיא המסובך....
קבעתי תור למס הכנסה אחרי פסח, כי לא נשמע לי הגיוני 20% מס שהם קבעו לי. (9 ילדים מתחת לגיל 18)
מה כדאי להביא?
לא מבינה בזה כלום, כל החיים שכירה ואף פעם לא שילמתי מס.
תפני אלי בפרטיאולי באמת אני צריכה...
העניין שמורידים לי מס על קצבת נכות של אובדן כושר עבודה מקרן הפנסיה. (הזייה בפני עצמה)
ושם אין אפשרות לדבר עם חשבת שכר/ גזברות אלא רק עם הנציגים הטלפוניים....
יועץ מס? כמה עולה ייעוץ/ בדיקה?
זה נכון שככה לשון החוק היבש, אבל למעשה זה שטח אפור.לא נכון, אפשר להעביר רק אם תרמו יותר מתקרת התרומות לשנה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: