כלומר?נכון.
ואח״כ לא אוהבים את מק...
כלומר?נכון.
ואח״כ לא אוהבים את מק...
אין דיבור להתאים אותו. אין ביקוש, וזו מערכת שונה לגמרי.אוי ווי. גזירה היא מלפניהם, או שיש דיבור להתאים אותו?
מי שרוצה מק, אבל חייב בר-אילן.סתם לשם האינטליגנציה, יש ענין להריץ ווינדוס על מק? (מי שרוצה להשתמש בווינדוס, יתכבד ויקנה PC, לא?)
גם המקבוק אייר, יספק ביצועים סבירים בהרצת פרללס (הדיסקשיח שלהם, הוא בחיבור PCIE, שזה אומר מהירות קריאה כתיבה של 1000-3000 MBS, בתוספת העובדה שמערכת ההפעלה שלהם מנהלת משאבים נפלא, וזיכרון ראם נדיב.ועוד משהו - למה אתה קורא מחשב חזק? הבנתי שמקבוק אייר למשל לא באמת חזק, זה נכון?
אם עובדים בעיקר (לא רק לפעמים) על ווינדוס במק,כלומר?
ניתן להשתמש במקביל במערכת של ווינדוס ובמערכת של מק?מי שרוצה מק, אבל חייב בר-אילן.
סליחה על הבורות, אבל למה הכוונה? זה קשור גם לקריאת מעבד תמלילים או שעירבתי כאן גלידה בקטשופ? [אני שואל אודות קריאת מעבד תמלילים בייחוד, יען כי מישהו פעם הסביר לי שוורד זה בעצם מעבד תמלילים, וככזה, הוא לא באמת בנוי למסמכים ממש ארוכים. הוא אמר לי זאת משום שהתלוננתי על האיטיות המחרידה של וורד כשזה מגיע למסמכים ארוכים מאוד (למשל 700 עמודים), משכך אני שואל האם השימוש בוורד במק יגרום לו לעבוד יותר מהר, או שאין שום קשר?].מהירות קריאה כתיבה של 1000-3000 MBS
היית ממליץ לי על קניית מקבוק אייר ולא על מקבוק פרו (שעולה הרבה יותר), לאור השימוש שציינתי בתחילת האשכול? (לא שווה לי להשקיע אלף דולר במחשב של אפל, אם אני לא באמת מקבל ממנו את מה שאפל יכולה להציע, בעיקר מבחינת המהירות, ואם כבר אז שווה להשקיע עוד כמה מאות עבור הפרו).גם המקבוק אייר, יספק ביצועים סבירים בהרצת פרללס (הדיסקשיח שלהם, הוא בחיבור PCIE, שזה אומר מהירות קריאה כתיבה של 1000-3000 MBS, בתוספת העובדה שמערכת ההפעלה שלהם מנהלת משאבים נפלא, וזיכרון ראם נדיב.
שמעתי על זה, אבל לא בדיוק הבנתי מה עוד יש במשטח מגע חוץ מלגעת בו ולהזיז את העכבר (ועוד אי אלו פעולות נדושות)?בנוסף, מי שלא ניסה לא יבין זאת, אבל המשטח מגע שלהם, הוא פנטסטי, אין שום דרך להבין כמה משטח מגע יכול להיות טוב עד שמשתמשים בו.
אתה אומר לעצמך, מה כבר יכול להיות קצת יותר חלק, אבל זה עולם אחר לגמרי לגמרי!
עוד לפני שנגענו ב force-touch
ניתן להשתמש כפי שציינתי בשתי דרכים.ניתן להשתמש במקביל במערכת של ווינדוס ובמערכת של מק?
האם מסובך לעבור בין השניים?
אן המק הזול ביותר עולה 1,000 דולר (לא כולל מיסים). השאלה היא אם שווה בכלל לקנות אותו. כפי שציינתי, עדיף לי להוציא עוד כמה מאות דולרים עבור משהו שבאמת יתן לי את התמורה שאפל יודעת לתת.אם אתם באמת בחול אז זה לא כזה יקר...
הבה ונשמע.
ממש לא כל דבר.ושיש להם רק USB type c, כל דבר שתרצה לחבר תזדקק למתאמים.
בארץ זה יותר יקר.אן המק הזול ביותר עולה 1,000 דולר (לא כולל מיסים). השאלה היא אם שווה בכלל לקנות אותו. כפי שציינתי, עדיף לי להוציא עוד כמה מאות דולרים עבור משהו שבאמת יתן לי את התמורה שאפל יודעת לתת.
הבה ונשמע.
דהיינו? (פריסה אירופאית? פריסה אמריקאית?)דבר נוסף חשוב מאד בעיני למי שכל היום מקליד, אם אתה רגיל להשתמש בשיפט שמאלי, אז יש הבדל מהותי בין הפריסה האירופאית לבין הפריסה האמריקאית.
בג׳מייל?(ברגע שתלייקי כאן, אדע למחוק את המייל).
כןבג׳מייל?
עם איזה מפרט?אז אני כן הייתי הולך על פרו דווקא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: