חופש זה הזמן לגוון בארוחות,
כולם בבית, ומחפשים רק אוכל........
אז הנה רעיון קל, מהיר ובעיקר טעיםםםםםםםםם,
אז יאלה למתכון:
חומרים:
8 טורטיות
קופסת קוטג'
בצל בינוני
קופסת שימורי פטריות
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינה בולגרית מגוררת
2 כפות רוטב שום - בחירה
מלח ופלפל שחור
ביצה ופירורי לחם לציפוי.
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה: קוטג' בצל קצוץ לקוביות, פטריות קצוצות, גבינות, רוטב שום, מלח ופלפל,
חותכים כל טורטיה לחצי וממלאים כף - שתיים מהמלית,
סוגרים לחצי נוסף שייוצר משולש.
טובלים של משולש בביצה ופירורי לחם,
מסדרים בתבנית את המשולשים ואופים 20 -25 דק'
אפשר גם לטגן 5 דג' מכל צד
להגיש חם ולאכול בתאבון!!!!!!!
כולם בבית, ומחפשים רק אוכל........
אז הנה רעיון קל, מהיר ובעיקר טעיםםםםםםםםם,
אז יאלה למתכון:
חומרים:
8 טורטיות
קופסת קוטג'
בצל בינוני
קופסת שימורי פטריות
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינה בולגרית מגוררת
2 כפות רוטב שום - בחירה
מלח ופלפל שחור
ביצה ופירורי לחם לציפוי.
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה: קוטג' בצל קצוץ לקוביות, פטריות קצוצות, גבינות, רוטב שום, מלח ופלפל,
חותכים כל טורטיה לחצי וממלאים כף - שתיים מהמלית,
סוגרים לחצי נוסף שייוצר משולש.
טובלים של משולש בביצה ופירורי לחם,
מסדרים בתבנית את המשולשים ואופים 20 -25 דק'
אפשר גם לטגן 5 דג' מכל צד
להגיש חם ולאכול בתאבון!!!!!!!