נכתב ע"י פלאפון;1997730:ואייייייייייי את גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!אין דברים כאלה!!!!!
יש דברים כאלה...אבל לא נתווכח...
נכתב ע"י פלאפון;1997730:ואייייייייייי את גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!אין דברים כאלה!!!!!
לי זה נראה בצק , ומעליו פיצוחים עם סוכר שהמיסו במחבת..נכתב ע"י profession;1997746:בקר יקרה, איך מכינים את הקראמבל בגירסה של הפרחים?
אותו בצק קרוץ? יש שם גם אגוזים, לא?
נכתב ע"י profession;1997746:בקר יקרה, איך מכינים את הקראמבל בגירסה של הפרחים?
אותו בצק קרוץ? יש שם גם אגוזים, לא?
נכתב ע"י פלאפון;1997749:לי זה נראה בצק , ומעליו פיצוחים עם סוכר שהמיסו במחבת..
כן ואני כתבתי על התמונה ,כי לא נתת מתכון ..נכתב ע"י hbecker;1997758:בלבלתן לגמרי בין 2 דברים.
פלאפון ביקשה מתכון לעוגה שמתאימה ליד בשר. לזה נתתי קראמבל.
בלי קשר היא גם אמרה שהיא אוהבת עם פיצוחים וכו' ולכן הצעתי גם פאי פיצוחים שאין לי תמונה שלו אלא רק תמונה של הפאי פיצוחים בוריאציה אחרת- עוגיות שבמרכזן הפיצוחים.
זה 2 דברים נפרדים.
הקראמבל יוצא בצק נימוח עם קואקר מלמטה. מעליו מלית פירות ואז מעל זה פירורים שהופכים פריכים באפיה.
אם רוצים אפזר להוסיף אגוזים לקראמבל [פלאפון...ביקשת...] אבל זה לא הפאי פיצוחים כמו בעוגיה.
אם תרצו מתכון לפאי פיצוחים, אז בכיף. אבל זה יהיה רק מחר....
נכתב ע"י שולחנית;2005255:מה המתכון של התמונה האחרונה? הפטיפורים של השוקולד
מהמם!נכתב ע"י ranells;2008281:והנה מה שאני הכנתי מההדרכות של בקר האלופה!!!!!!!!צפה בקובץ המצורף 284958
צפה בקובץ המצורף 284959
צפה בקובץ המצורף 284960
נכתב ע"י shaiky02;2008339:שלום גברת בקר... ומידי פעם אני רק רואה את הפורומים שלך
אבל עדיין לא הכנתי
ב"ה יש שמחה במשפחה ומתכננת להכין את הפטיפור שהצגת בהודעה הקודמת עם הטחינה
הייתי שמחה לעוד מתכון קליל כמו זה... .יש משו?
נכתב ע"י מוישי ומנחם;2008395:צפה בקובץ המצורף 284976
צפה בקובץ המצורף 284977
צפה בקובץ המצורף 284978
צפה בקובץ המצורף 284980
צפה בקובץ המצורף 284981
צפה בקובץ המצורף 284983
צפה בקובץ המצורף 284984
צפה בקובץ המצורף 284986
הכנתי אותם לכבוד מסיבת אותיות של הבן - הוא ביקש דווקא את הכדורים האלו שהוא הכי אוהב... וזה מה שיצא!
נכתב ע"י hbecker;2008370:יש המון!
את יכולה להכין שוקולדים ב-3 צבעים
שכבה אחת שוקולד מריר עם מעט שמן- מומס יחד בסיר קטן על אד נמוכה [1 כף שמן לכל 100 גרם שוקולד]
שכבה שניה שוקולד לבן עם חמאת בוטנים. כ-2 כפות חמאת בוטנים לכל 100 גרם שוקולד
שכבה שלישית רק שוקולד לבן מומס בשמן. 2 כפות שמן לכל 100 גרם. תקבלי משהו בסגנון הזה, אבל בצבעים חום כהה, בז' ולבן:
צפה בקובץ המצורף 284968
הנה עוד משהו קל וטעים. תכיני בתבנית ותפרסי אח"ח לפרוסות אחרי שמתקשה:
פטיפור שוקולד וקוקוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: