עוגות/עוגיות משתפת-פסי שמרים מוצלחים ביותר!!

sunshay

משתמש פעיל
הכנתי עכשיו ואפיתי 30 דקות בחום של 180
לא נאפה מספיק פשוט ממשיכה לאפות אבל זה לא נעשה מוכן
כבר 10 דקות
עזרה מישהו?
(התנור חדש ובלי בעיות)
 

sunshay

משתמש פעיל
הכנתי עכשיו ואפיתי 30 דקות בחום של 180
לא נאפה מספיק פשוט ממשיכה לאפות אבל זה לא נעשה מוכן
כבר 10 דקות
עזרה מישהו?
(התנור חדש ובלי בעיות)
משחזרת שוב לאור הדיונים פה,
כנראה לא תפח מספיק
(שמרים יבשים במקרר מלפני חצי שנה, יש קשר?)
פעם ראשונה שאני מכינה שמרים
פעם הבאה אולי יצליח
(עוד חצי שנה כזה...)
 

מודוש

משתמש רשום
הכנתי את הבצק והתפחתי
אני רוצה להכין מחר את המילוי
איפה הכי מומלץ לשמור את הבצק?
במקרר או במקפיא?
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
@טליהבא
אני חייבת לפרוט איך עשית את הקליעה המיוחדת הזאת
 

קבצים מצורפים

  • שמרים1.jpg
    שמרים1.jpg
    KB 627.3 · צפיות: 147

הכל בסדר

משתמש מקצוען
קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.

החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)

כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)

בהצלחה!!!
עשיתי את זה אתמול,
יצא מדהים!
תודה לך!
 

טליהבא

משתמש מקצוען
@טליהבא
אשמח להסבר יותר מדויק
תודה.
אני מרדדת את הבצק דק לצורת מלבן ומורחת את הממרח או המלית שהכנתי ומגלגלת בצורה הדוקה לגליל חותכת את הגליל לאורך עם סכין חדה וישרה
ומנקה את הסכין בין חתך לחתך כדי שהרולדה תשמר נקיה
ואז אני מקבלת 2 רצועות שאותן אני מלפפת יחד מניחה בתבנית מתפיחה מורחת ביצה ואופה
במקרה הזה הבצק הוא על בסיס חמאה וחלב ולכן הוא יותר דחוס מבצק רגיל ואז הצורה יותר נשמרת
בהצלחה!!!
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
אם אני זוכרת
היא כתבה פה איפשהו באשכול
שזה כוסות קרטון
 

תירצצה

משתמש רשום
כן אבל גם כתבו שזה כוסות חד"פ
וגם עפ"י כוסות מדידה השאלה מה נכון..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה