וואו!!!עשיתם לי חשק לשמרים הכנתי גם
זה מתכון חלבי עם חמאה במקום שמן
איזה מתכון עשית?
וואו!!!עשיתם לי חשק לשמרים הכנתי גם
זה מתכון חלבי עם חמאה במקום שמן
יכולה לתת קישור הדרכה לקליעה של השמרים?@זהבהלה הפעם ניסתי את המילוי מהמתכון המחודש
יצא טעים בדיוק כמו בקונדיטוריה!!
את הטכניקה לקחתי מאיזה אתר
צפה בקובץ המצורף 747201צפה בקובץ המצורף 747197
לא זוכרת בכלל איזה אתריכולה לתת קישור הדרכה לקליעה של השמרים?
תגידי, כשאת חותכת את הפס שמרים לרוחב אחרי המילוי - לא בורח החוצה המילוי?
אני ממש רוצה ללמוד את הקליעה הזו
@זהבהלה תודה על המתכון!קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
רוצה להכין.@זהבהלה הפעם ניסתי את המילוי מהמתכון המחודש
יצא טעים בדיוק כמו בקונדיטוריה!!
את הטכניקה לקחתי מאיזה אתר
צפה בקובץ המצורף 747201צפה בקובץ המצורף 747197
@פלמינגו. איזה בצק הכנת?@זהבהלה הפעם ניסתי את המילוי מהמתכון המחודש
יצא טעים בדיוק כמו בקונדיטוריה!!
את הטכניקה לקחתי מאיזה אתר
צפה בקובץ המצורף 747201צפה בקובץ המצורף 747197
נראה פצצה@זהבהלה תודה!!!
וואו יצא מעולה ועסיסי,
חלק הכנתי עם מילוי קרם ווניל.
צפה בקובץ המצורף 763219
צפה בקובץ המצורף 763224
צפה בקובץ המצורף 763226
לא מתכון, זה קרם קנוי מחנות אפיה, קניתי אותו למילוי פרלינים, ונשאר ממנו הרבה, ניצלתי אותונראה פצצה
אשמח למתכון של הקרם וניל
נראה פצצה
אשמח למתכון של הקרם וניל
הכנת את השמרים מהמתכון לבצק הראשון או השני@זהבהלה תודה ענקית!!
הבצק כל כך נוח וכיפי שזה פשוט תענוג לעבוד איתו...צפה בקובץ המצורף 767517 צפה בקובץ המצורף 767520
נראה מצוין! נראה שחתכת את הרולדה באמצע וקלעת בורג?@זהבהלה תודה ענקית!!
הבצק כל כך נוח וכיפי שזה פשוט תענוג לעבוד איתו...צפה בקובץ המצורף 767517 צפה בקובץ המצורף 767520
מהמתכון הראשוןהכנת את השמרים מהמתכון לבצק הראשון או השני
תודה, עשיתי לפי ההדרכה של @ציפופו 1 ו@OR_Designנראה מצוין! נראה שחתכת את הרולדה באמצע וקלעת בורג?
עושים רולדה ממולאת שוקולד, ואז חותכים את הרוחדה לאורך ל 2 חצאי רולדות שרואים את העלים והשכבות, מלפפים אחד בשני ושמים בתבנית.
לדעתי זה יוצא יותר טעים וקראנצ'י מהקליעה הרגילה של 2 רולדות שלמות
בכיף
פשוט מאד
רולדה אחת במקום 2 (ז"א מקילו 4)
מורחת, מגלגלת
(אני עשיתי עם ממרח תמרים קינמון ומעט סוכר כי אני שונאת שוקולד חח)
מקפיאה לעשר דקות (זה עוזר שזה יוצא חיתוך מדויק, פה זה הוקפא פחות זמן מרוב חוסר זמן)
חותכת באמצע הרולדה ואז קולעת בסיבוב את שניהם
מקווה שזה מובן
הי,קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: