אסתי מהודר
משתמש מקצוען
קוקילידה:
מתכון להכנת 10 יחידות בקוטר כ-7 ס"מ
רכיבים לעוגיות:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח
רכיבים לגלידה:
1 ריצ'
4 כפות פודינג וניל
1/2 כוס מים / חלב סויה
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם השמן בסיר. מקציפים למשך 4 דקות את הביצים, הסוכר החום והסוכר הלבן. מוסיפים לקצף את השוקולד ומערבבים. כשמעורבב, מוסיפים את הקקאו, אבקת האפיה והקמח , מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. יוצרים עיגולים -כ קוטר 5 ס"מ )הם מתנפחים באפיה( על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים למשך 10 דקות בדיוק. מסירים את העוגיות מנייר האפייה רק לאחר שהן מתקררות לגמרי. מקציפים את הריצ' עם הפודינג והמים / חלב הסויה, ומעבירים את הקצף לשקית זילוף. במרכז כל עוגיה יוצקים ק עיגול של גלידה, מניחים עליה בזהירות עוגיה נוספת ומהדקים קלות. שומרים בהקפאה ומוציאים כ - 10 דקות לפני ההגשה...
מתכון להכנת 10 יחידות בקוטר כ-7 ס"מ
רכיבים לעוגיות:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח
רכיבים לגלידה:
1 ריצ'
4 כפות פודינג וניל
1/2 כוס מים / חלב סויה
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם השמן בסיר. מקציפים למשך 4 דקות את הביצים, הסוכר החום והסוכר הלבן. מוסיפים לקצף את השוקולד ומערבבים. כשמעורבב, מוסיפים את הקקאו, אבקת האפיה והקמח , מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. יוצרים עיגולים -כ קוטר 5 ס"מ )הם מתנפחים באפיה( על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים למשך 10 דקות בדיוק. מסירים את העוגיות מנייר האפייה רק לאחר שהן מתקררות לגמרי. מקציפים את הריצ' עם הפודינג והמים / חלב הסויה, ומעבירים את הקצף לשקית זילוף. במרכז כל עוגיה יוצקים ק עיגול של גלידה, מניחים עליה בזהירות עוגיה נוספת ומהדקים קלות. שומרים בהקפאה ומוציאים כ - 10 דקות לפני ההגשה...