בהדרן?לקנות מכשיר חדש ולשלם חד פעמי 50(נראה לי) ו20חודשי
דרך המלךבהדרן?
עד כמה שידוע לי מהבירורים שלי, וכן מכמה אשכולות פה בפרוג, אין אפשרות לשים סים של חברה אחרת בדרך המלך.אבל אני לא יודעת אם אוכל לשים סים של חברה אחרת על המכשיר הזה (המוכר לא ידע לומר לי)
המוזל זה 15.9 לחודש התחייבות ל-18 חודשים וכל זה רק על הסינוןרק ראיתי לאחרונה שבהדרן הם נותנים 2 מסלולים
1. יקר לפי חודש
2. מוזל יחסית, לפי התחייבות לשנה
המחיר הזה כולל המכשיר עצמו?<הכי טוב נטפרי דרך יוסי תקשורת קונים כל מכשיר שהוא ועולה כ17 ש"ח לחודש כולל הכל ואם מתחייבים לשנתיים יוצא כ13 ש"ח לחודש בלבד!!
ממש לאהמחיר הזה כולל המכשיר עצמו?<
מכשיר טוב??איזה ? והאם זה וייז בלבד בלי כלום?
איזה מכשיר מומלץ? וכמה עולה<?ממש לא
כתבתי קונים של מכשיר שאתם רוצים ומתאים לרמת המהריות והאיכות שאתם רוצים ואז קונים סים של נטפרי שהוא רק לוויז ופנגו בלבד במחירים הנ"ל...
אני קניתי סמסונג A03 עלה לי 400 ומשהו ש"ח נראה לי..איזה מכשיר מומלץ? וכמה עולה<?
איפה? מרוצה? במה יותר טוב מהמכשירים שמביאים ב- דרך המלך / הדרן /נתיב וכו'אני קניתי סמסונג A03 עלה לי 400 ומשהו ש"ח נראה לי..
עשיתי השוואת מחירים באינטרנט..איפה? מרוצה? במה יותר טוב מהמכשירים שמביאים ב- דרך המלך / הדרן /נתיב וכו'
אבל אז יש לך רק וויז, אין פנגו ולא סלופארקהכי טוב נטפרי דרך יוסי תקשורת קונים כל מכשיר שהוא ועולה כ17 ש"ח לחודש כולל הכל ואם מתחייבים לשנתיים יוצא כ13 ש"ח לחודש בלבד!!
בכמה אתה מוכן למכור?יש לי מכשיר j5 של דרך המלך השתמשתי בו כארבעה חודשים, עקב נסיבות החיים אני היום בלי רכב, זה אומר שיש לי לשלם עוד כ 750 ש"ח
אז אם מישהו רוצה לקנות, שיציע מחיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: