דרוש מידע משתמשי וייז בלבד- כמה אתם משלמים לחודש

ספרינגית

משתמש מקצוען
אני רוצה לחדש את המנוי שלנו. יש לנו מכשיר של הדרן ובעבר שילמנו 20 ש"ח לחודש כולל הכל. גם "גלישה" וגם סינון.
זה נראה לי די והותר בשביל מכשיר שהשימוש היחיד שלו הוא וייז. וגם זה בשימוש פעם בחודש ואפילו פחות
עכשיו הם רוצים 16 ש"ח לחודש רק על הסינון.
מה אתם מציעים?

A&D

משתמש רשום
אני משלמת 20 בדרך המלך,
(+4 על שדרוג מכשיר)
ברגע שייגמרו לי ה 3 שנים אעזוב אותם
גירסא ישנה ולא מעודכנת
אבל אני לא יודעת אם אוכל לשים סים של חברה אחרת על המכשיר הזה (המוכר לא ידע לומר לי)

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
רק ראיתי לאחרונה שבהדרן הם נותנים 2 מסלולים
1. יקר לפי חודש
2. מוזל יחסית, לפי התחייבות לשנה

ספרינגית

משתמש מקצוען
הכי טוב נטפרי דרך יוסי תקשורת קונים כל מכשיר שהוא ועולה כ17 ש"ח לחודש כולל הכל ואם מתחייבים לשנתיים יוצא כ13 ש"ח לחודש בלבד!!
המחיר הזה כולל המכשיר עצמו?<
מכשיר טוב??איזה ? והאם זה וייז בלבד בלי כלום?

ק'סניק

משתמש מקצוען
המחיר הזה כולל המכשיר עצמו?<
מכשיר טוב??איזה ? והאם זה וייז בלבד בלי כלום?
ממש לא
כתבתי קונים של מכשיר שאתם רוצים ומתאים לרמת המהריות והאיכות שאתם רוצים ואז קונים סים של נטפרי שהוא רק לוויז ופנגו בלבד במחירים הנ"ל...

מרדכי מוטי

משתמש צעיר
יש לי מכשיר j5 של דרך המלך השתמשתי בו כארבעה חודשים, עקב נסיבות החיים אני היום בלי רכב, זה אומר שיש לי לשלם עוד כ 750 ש"ח
אז אם מישהו רוצה לקנות, שיציע מחיר.

דעת חכמה

משתמש פעיל
הציעו לי סים עם 100 ג'יגה לשלוש שנים ב 360 ש"ח,
נשמע הגיוני? 10 ש"ח לחודש.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הכי טוב נטפרי דרך יוסי תקשורת קונים כל מכשיר שהוא ועולה כ17 ש"ח לחודש כולל הכל ואם מתחייבים לשנתיים יוצא כ13 ש"ח לחודש בלבד!!
אבל אז יש לך רק וויז, אין פנגו ולא סלופארק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה