מחיר למשתכן משתכני מצפה החורש רמב"ש ד

מיכאל שרייבער

משתמש רשום
עריכה תורנית
החברה שלחה הודעה למייל שהם מתכוננים לשלב מסירה הדירות בחלק מהבנינים.
מישהו יודע אולי מה זה 'מתכוננים' וכמה זמן זה יקח?
מצו"ב הודעת החברה:
רוכשים יקרים
ISA GROUP שמחה לעדכן אתכם בהתפתחויות הבנייה
במצפה החורש
______1_1
בשעה טובה אנו נערכים לקראת אכלוס הפרויקט כאשר בשלב הראשון יימסרו הדירות בבניינים 3,4,5,6 ולאחר מכן נתקדם במסירת הדירות בבניינים הבאים.

תמונת מצב עדכנית
בניינים 3,4,5,6 - אנו נערכים לזימון הדיירים לפרוטוקול מסירה ראשוני.

‎‎‎‎בניינים 1,2,7,8 - פנים הדירות - בהכנה לקראת הכנת פרוטוקולים ראשונים.
רחבת החניה העליונה - אנו עומדים לקראת ביצוע עבודות ריצוף.

בניינים 9,10,11 - בימים אלו מבצעים התקנות אלומיניום וכן עבודות חיפוי וריצוף בלובאים. כמו"כ מבצעים הכנות לקראת עבודות תשתיות בפיתוח.

עדכון שמיטה - בעקבות שנת השמיטה עשינו מאמץ להכין את החצרות עם אדמה לפני כניסת שנת השמיטה. במרבית הדירות הדבר אכן התאפשר. בחצרות שזה לא התאפשר, נשלים את עבודות מילוי האדמה לאחר המסירה ובסיום שנת השמיטה.

ISA GROUP מאחלת לכם
חורף בריא וישוב טוב בקרוב
תמונות מהתקדמות הבניה - מרץ 2022
______1_1
______1_1
______1_1
______1_1
______1_1
______1_1

מיכאל שרייבער

משתמש רשום
עריכה תורנית
משהו מאוד מוזר...
דיברתי איתם לפני שבועיים ואמרו לי שממש בימים הקרובים, 'ענין של יום יומיים', יקראו לי לפרוטוקול מסירה, שבועיים חלפו ולא שמעתי מהם כלום.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
מה קורה?
אני שמעתי שכבר חתמו על טופס 4 אבל לא רוצים להוציא אותו.
זה נכון?

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
מה קורה בקיצור?
התאכלסות תהיה בקרוב?
יש טופס 4?
חברת חשמל מסודר?

קטנטנציק

משתמש פעיל
מזל טוב לרוכשים בפרויקט מצפה החורש
התקבלו טפסי 4 לבנינים 1-8 (לשלושת הבנינים האחרים עוד חזון למועד)
בברכת ישוב טוב

מיכאל שרייבער

משתמש רשום
עריכה תורנית
הייתי היום במסירה ראשונית.
היה קצת ליקויים (חלקם ממש משמעותיים. אבל מטעות אנוש, כגון קרמיקה שלא הוזמנה מעולם וכדו').
האיש בשטח ששמו בישראל 'אסף' אמר לי שעד סוף החודש יהיה מפתח.
ואשרי המאמין...

מישמשית

משתמש מקצוען
הייתי היום במסירה ראשונית.
היה קצת ליקויים (חלקם ממש משמעותיים. אבל מטעות אנוש, כגון קרמיקה שלא הוזמנה מעולם וכדו').
האיש בשטח ששמו בישראל 'אסף' אמר לי שעד סוף החודש יהיה מפתח.
ואשרי המאמין...
מה היה התהליך שעברתם במסירה?
איך זה מתבצע?
לנו יש עוד זמן (בניין 11)

מיכאל שרייבער

משתמש רשום
עריכה תורנית
לא הייתי קורא לזה 'תהליך'.
בגדול זה סיור בדירה יחד עם מנהל העבודה ו'אסף' שאין לי מושג מה הטייטל הרשמי שלו.
הם היו די אדיבים, נתנו זמן כמה שאנחנו רוצים, (אמרנו להם שזה יקח זמן ושהם משוחררים וכשאנחנו נסיים נקרא להם ונעבור ביחד על הליקויים שמצאנו והם הסכימו). כך היינו משוחררים לבדוק כל דבר היטב בלי לחץ של שני אנשים שעומדים עליך ומשפדים אותך במבטים של 'די כבר נודניק אתה גוזל לנו את הזמן'...
אחר כך ירדנו למשרד והראינו את כל הליקויים שמצאנו, חתמנו והלכנו.

מישמשית

משתמש מקצוען
אחר כך ירדנו למשרד והראינו את כל הליקויים שמצאנו, חתמנו והלכנו.
מה הכוונה ירדתם והראיתם? צילמתם או שעברתם איתם יחד שוב על הדירה
ומה הם עושים רושמים באמת הכל?
ולמה צריך לחתום מה המשמעות של זה?
למה אתם לא מאמינים שתיכנסו עוד חודש זה לא נראה לפי המצב?
כי במשתכן הבנתי שתאריך האכלוס הוא בסוף החודש הנוכחי

מיכאל שרייבער

משתמש רשום
עריכה תורנית
הכונה שלקראת סיום עלה אלינו מנהל העבודה מוחמד והראינו לו הכל, אחר כך ירדנו למשרד, רשמנו הכל וחתמנו.
חתימה על פרוטוקול המסירה למיטב הבנתי פירושה שלמעט הליקויים שצויינו אין לך עוד תלונות שהם צריכים לתקן לפני המסירה. זה מתייחס כמובן רק למה שאפשר לבדוק, למשל אין עדיין חשמל בדירה ולכן כל מה שמופעל חשמלית כגון תריסים ונקודות חשמל לא שייך לבדוק.
אמנם עדיין ישנה התחייבות של הקבלן לתקן ליקויים שימצאו במהלך שנת הבדק.
יש מצב שמחיר למתשכן יקבלו מפתחות בסוף החודש, אכן זהו תאריך המסירה בחוזה, אבל לא נראה לי שיהיה שייך לגור שם כשכל הבנין עדיין אתר בניה אחד גדול...

מיכאל שרייבער

משתמש רשום
עריכה תורנית
למען הבהרת הדברים, אין שום משמעות לחתימה על פרוטוקול המסירה.
הנה הנוסח מתוך החוזה: (סעיף 6)
"הקונה יהיה רשאי לבדוק את הנכס בעצמו או באמצעות מי מטעמו לפני ובסמוך למועד המסירה, בתאום מראש עם החברה. במועד המסירה תיערך ע"י החברה והקונה תרשומת, אשר תיחתם על ידם, ובה יצוין כל פגם, ליקוי או אי התאמה, אשר התגלו ע"י הצדדים במועד המסירה )להלן - "פרוטוקול המסירה"(.

14.6 .פרוטוקול המסירה יכלול כל הערה או הסתייגות של כל אחד מהצדדים.

15.6 .מובהר בזאת כי חתימת הקונה על הפרוטוקול הינה תנאי מוקדם למסירת הדירה לידיו, והכל בכפוף
להוראות הדין.

16.6 .אין בעריכת פרוטוקול המסירה כדי להעיד שבעת העמדת הדירה לרשות הקונה לא היו אי התאמות נוספות בין שניתן היה לגלותן בעת העמדת הדירה לרשות הקונה ובין שלא ניתן היה לגלותן כאמור, ואין בכוחו כדי למנוע מהקונה להעלות טענות בדבר אי התאמה.

17.6 .אין בעריכת פרוטוקול המסירה כדי לסייג או לשלול את אחריות המוכר על פי כל דין.

18.6 .אין בפרוטוקול המסירה ו/או בביצוע המסירה עצמה משום ראיה לכך שאין בדירה ליקויים או שהיא נמסרה
לשביעות רצון הקונה."
עכ"ל.

דייר

משתמש חדש
מישהו כבר קיבל הודעה על מסירת המפתח? יש לכם מושג מה הצפי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה