לוקחים תבנית גדולה (היה לי רק עגול אבל אין צורך)
מרפדים בתחתית:
פלפל אדום
עגבניות
הרבה בצל
פלפל חריף אם אוהבים
מניח את פילה מושט מעל הירקות
מערבב בקערה:
שמן
שום כתוש הרבה
גריל דג
פפריקה
מלח פלפל
ויוצק על הדגים והירקות
לוקח 3/4 תפו"א וחותך לצ'יפסים דקים
מתבל בשום פפריקה ומעט א. מרק ושופך את הצ'יפס מעל הדגים
אופים בחום בינוני שעה ועשרים דקות
חצי מהזמן עם נייר כסף וחצי ללא שיהיה שחום מלמעלה,
לחובבי הכוסברה בזמן ההגשה אפשר לקצוץ מלמעלה.
מרפדים בתחתית:
פלפל אדום
עגבניות
הרבה בצל
פלפל חריף אם אוהבים
מניח את פילה מושט מעל הירקות
מערבב בקערה:
שמן
שום כתוש הרבה
גריל דג
פפריקה
מלח פלפל
ויוצק על הדגים והירקות
לוקח 3/4 תפו"א וחותך לצ'יפסים דקים
מתבל בשום פפריקה ומעט א. מרק ושופך את הצ'יפס מעל הדגים
אופים בחום בינוני שעה ועשרים דקות
חצי מהזמן עם נייר כסף וחצי ללא שיהיה שחום מלמעלה,
לחובבי הכוסברה בזמן ההגשה אפשר לקצוץ מלמעלה.