אז אני אתן לך טיפ שאחרי שמספרים בדיחה על הכתב צריך להוסיף 3 נקו'. (במיוחד שאני לא יודעת מי אתה, ואין לי מושג אם זה נאמר בציניות או ברצינות, וזה מאוד מתקשר למשפט שאחד פה העלה: "אם לא הבינו שאתה ציני, יצאת מטומטם.....")זה היה בדיחה
אז אני אתן לך טיפ שאחרי שמספרים בדיחה על הכתב צריך להוסיף 3 נקו'. (במיוחד שאני לא יודעת מי אתה, ואין לי מושג אם זה נאמר בציניות או ברצינות, וזה מאוד מתקשר למשפט שאחד פה העלה: "אם לא הבינו שאתה ציני, יצאת מטומטם.....")זה היה בדיחה
חוק פואז אני אתן לך טיפ שאחרי שמספרים בדיחה על הכתב צריך להוסיף 3 נקו'.
לפעמים זה כל כך פשוט שאפילו שלש נקודות לא צריך....אז אני אתן לך טיפ שאחרי שמספרים בדיחה על הכתב צריך להוסיף 3 נקו'. (במיוחד שאני לא יודעת מי אתה, ואין לי מושג אם זה נאמר בציניות או ברצינות, וזה מאוד מתקשר למשפט שאחד פה העלה: "אם לא הבינו שאתה ציני, יצאת מטומטם.....")
שנון.לפעמים זה כל כך פשוט שאפילו שלש נקודות לא צריך....
אבל קיבלתי את הטיפ
(מזכיר לי שהמלצר ביקש ממני פעם טיפ אז אמרתי לו שהטיפ שלי -שבפעם הבאה יביא את האוכל מהר יותר.....(הייתי חייב להוסיף שלש נקודות הפעם)
הוא לא הופך אותך לטיפש אלא למטומטם...שנון.
אבל אל תכחיש שהטיפ הזה מבורך והוא לא הופך אותך לטיפש כשלא מבינים מה בעצם רצית להגיד...
תבחר מה אתה מעדיף להיות....הוא לא הופך אותך לטיפש אלא למטומטם...
אני מעדיף להיות אלוף...תבחר מה אתה מעדיף להיות....
בכל אופן עידנתי את הביטוי, הוא נשמע לי גס מידי....
זה בפעם אחרת שתגיד משהו שיתאים אותך לתואר הזה......אני מעדיף להיות אלוף...
למה אני לא בכיוון?הרי הבאת לי את התואר שנון מקודםזה בפעם אחרת שתגיד משהו שיתאים אותך לתואר הזה......
בינתיים אתה לא בכיוון.........
ובזכותך יש לי עוד משפט: כשאתה ראוי לתואר מסוים אתה תקבל אותו!
כן, אבל למה דחוף להיות אלוף??? השנון לא מספיק לך?! שלא נצטרך לערוך את ההודעה ולהוסיף 2 נקו'....למה אני לא בכיוון?הרי הבאת לי את התואר שנון מקודם
ושם זה היה עם נקודה אחת
טוב ניצחת בוויכוחכן, אבל למה דחוף להיות אלוף??? השנון לא מספיק לך?! שלא נצטרך לערוך את ההודעה ולהוסיף 2 נקו'....
עזרת לי לנצח עם המשפט שלך!!!!טוב ניצחת בוויכוח
והנה המשפט שלי
"אדם שהוא אלוף לא מחפש שיגידו לו את זה ואדם שהוא לא אלוף לא יעזור שיאמרו לו את זה"
ואם היית נותנת את התואר אלוף(על המשפט האחרון) אז זה באמת היה המכה בפטיש המושלם(באווירה טובה כמובן ,ונעצור פה את השרשור הזהעזרת לי לנצח עם המשפט שלך!!!!
ממש המכה בפטיש!
האתר חסום בנטפרי...לעוד משפטי השראה מדליקים - בקרו באתר שלי: www.mimrasite.com
יש משפט דומה לזה"החיים הם רצף ארועים שמפריעים לנו לישון"
לעוד משפטי השראה מדליקים - בקרו באתר שלי: www.mimrasite.com
נפתח!האתר חסום בנטפרי...
(פתחתי לשם הסקרנות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: