אני קוראת את התגובות פה בפורום, ואני לא מאמינה...
זו המטפלת של הילד שלכן. והיא נמצאת בשבילו יום יום תשע שעות ארוכות ולא פשוטות, ולעבוד עם תינוקים זה לא דומה לשום עבודה אחרת. זה שוחק, ואין לך שום פידבקים חוץ מהפרורים המסכנים שהאמהות זורקות להן לפעמים... (את קיבלת פעם בונוס בעבודה? קיבלת מחמאה מהבוס/ית, המטפלת יכולה רק לחלום על זה...)
ולא, אני לא מטפלת ואף פעם לא הייתי, אני גם לא נראה לי אהיה, כי אני חושבת שזה מקצוע קשה במיוחד.
וכן, גם המטפלת של הבן שלי הודיעה היום שמסיימים ב 2, והוצאנו אותו בשעה הזאת, ופירגנתי לה את השעתיים האלה, ולא ענין אותי כהוא זה אם היא צמה או לא, לא הקדשתי לזה רגע מחשבה, אתן יודעות למה?
כי אני חושבת שהיא עושה עבודה מדהימה, וכשהבית מתמלא כבר בשעה 12 בילדים שהגיעו הביתה גדולים וקטנים, קשה מאד להקדיש תשומת לב גם לילדים שבטיפולך, וזו היתה ההזדמנות שלי להראות לה שאני ממש מוקירה טובה, ומעריכה את העבודה שלה, ונותנת לה שחרור של שעתיים בכיף, ואת האמת, שזו גם טובת הילד שלי אחרי הכל.
אז קורה שצריך שמישהו מבני הבית יתגייס, או שכנה או חברה להוציא את הילד ולשמור עליו שעתיים, מה את עושה כשהוא חולה באמצע היום? לא עושה אותו הדבר? אז קשה, אז מה...
ולגבי המשפחתונים של קרית ספר, אני יודעת בבירור שיש להן רשות מלאה לשאול את ההורים, אבל לא לקבוע להם עובדה. אז יכול להיות שהמטפלת רצתה לבקש, אבל לא בדיוק ידעה איך לעשות את זה.
אבל מעבר להכל, יש את הגישה לכל דבר, ואת היחס. תתיחסו אליהן כראויות, ולא כנצלניות שמחפשות מאיפה לברוח... וכל הראיה שלכן תשתנה.
ממני אמא שעובדת הרבה מעבר לתשע שעות... הבן שלי הולך למשפחתון, ואני מעריכה ומוקירה ומעריצה את המטפלת של הבן שלי, כן, גם אם היא ברוב חוצפתה (??) לקחה היום חופש של שעתיים והלכה לנוח...