ומה זה יעזור לאנשים שרק רוצים לנשום אוויר צח, או לחזור ללימודים?אולי כל האנשים שקיבלו את המענקים ויש להם אופציה לתרום(אחרי הכל זה קרונה) פשוט לפתוח קרן או מגבית לאותם האנשים הללו.....
ומה זה יעזור לאנשים שרק רוצים לנשום אוויר צח, או לחזור ללימודים?אולי כל האנשים שקיבלו את המענקים ויש להם אופציה לתרום(אחרי הכל זה קרונה) פשוט לפתוח קרן או מגבית לאותם האנשים הללו.....
היום בשביל ליצור כל מיני פיתרונות לפעמים הבעייה היא כסף.....ומה זה יעזור לאנשים שרק רוצים לנשום אוויר צח, או לחזור ללימודים?
ומה זה יעזור לאנשים שרק רוצים לנשום אוויר צח, או לחזור ללימודים?
צודקת...באמת כואב הלב לראות אנשים שכל כך סובלים והעיקר שאנשים מיתעלמים מהם............
אבל תעצרי רגע ותחשבי שמבחינה הגיונית לכי אכשין תמצאי ישוב ירוק ותפני את כולם(בזמן שיש מלחמה בדרום וכו)
אין לאפה לפנות?מי ישלם את כל הפינו?
זה דבר שכרוך בהוצאה כספית וכו
אין מנסו מלערב את הממשלה ....
אפשר להשיג מתנדבים שכבר חלו בקורונה ויש להם עדיין נוגדנים שאולי יסכימו לקחת אותם.עצוב.
יש לי חבר קרוב עם אותה סיטואציה מפורים הם מסוגרים בבית הילדים מטפסים על הקירות והמצב שלפני כן גם לא היה משהו(האשה התחילה לעבוד רק 4 חודשים לפני) הרבה יותר גרוע. ומדובר על בית של 60 מטר.
אם אתם הצלחתם לעזור להם בקצבאות או משהו להוציא אותם בצורה בטוחה אשמח לשמוע.
(אני השגתי להם דירה בטבריה אבל לא איך להגיע לשם בבטחה...)
אמת שכולל אמרו להיות תמיכה ולא משכורת [למרות שהרבה ראשי כוללים 'שכחו' את זה...], אבל נראה לי שלהכל יש גבול.
עד מתי לדעתך הוא אמרו להמשיך לשלם, לעולם?
אולי הוא כבר צריך להביא אברך חדש במקומו בשביל לחברותא של ההוא יהיה חברותא?
בקיצור, יש גבול לתביעה שאפשר לתבוע מראש כולל שבקושי מצליח להמציא מחיה לעשרת האברכים שלו.
זה מה שבתחילה הצעתי. אבל הם פשוט מ-פ-ח-ד-ים. וגם השאלה אם זה הוכח 100% כדי שיהיה לי עם מה לבוא אליהם.אפשר להשיג מתנדבים שכבר חלו בקורונה ויש להם עדיין נוגדנים שאולי יסכימו לקחת אותם.
מכירה מי שנעזר במתנדב כזה
בחיים לא הייתי לוקחת אחריות על דבר כזה.זה מה שבתחילה הצעתי. אבל הם פשוט מ-פ-ח-ד-ים. וגם השאלה אם זה הוכח 100% כדי שיהיה לי עם מה לבוא אליהם.
אין לי בעיה למצוא נהג עם נוגדנים. השאלה שלי אם זה הוכח מחקרית ב100% שזה בטוח?בחיים לא הייתי לוקחת אחריות על דבר כזה.
אבל אותו נהג, ידע לומר שהוא עם נוגדנים (תרם פלאזמה, אמרו לו שיש לו נוגדנים לשלושה חודשים)
עשה את הנסיעה בט' באב.
גם אני מכירה משפחה כזואני מכירה משפחה כזאת שבתחילת הקורונה תפסה את הרגליים וברחה ליישוב חרדי קטן והם עדיין שם.
לא ידוע לי.אין לי בעיה למצוא נהג עם נוגדנים. השאלה שלי אם זה הוכח מחקרית ב100% שזה בטוח?
מכירה ישובים חרדים קטנים מלאים בקורונה...אני מכירה משפחה כזאת שבתחילת הקורונה תפסה את הרגליים וברחה ליישוב חרדי קטן והם עדיין שם.
אני מכירה כאלה ששאלו. כן.הם שאלו רב לפני שהחליטו להתבודד ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: