נשמע לך הגיוני שמוכר יגיד כזה משפט או שתרוץ לפרוג ותפתח אשכול כועסאם בעל חנות יגיד ככה זה שיקול של כל אחד האם להמשיך לקנות אצלו.
ותשאל האם זה חוקי?
ספוילר זה לא חוקי בעל העסק צריך להחזיר באותה דרך ששילמו
נשמע לך הגיוני שמוכר יגיד כזה משפט או שתרוץ לפרוג ותפתח אשכול כועסאם בעל חנות יגיד ככה זה שיקול של כל אחד האם להמשיך לקנות אצלו.
הם מאוד אוהבים לקנות שםשמתם לב כמה אנשים עסוקים פה עם משנת יוסף??? -מישהו מכריח אתכם לקנות שם? מישהו מכריח אתכם לגרום להם להרוויח?
אני ברוך השם כבר לא קונה שם כלוםהם מאוד אוהבים לקנות שם
וגם מאוד אוהבים להתלונן
כך טבעם של אנשים
שמתם לב כמה אנשים עסוקים פה עם משנת יוסף??? -מישהו מכריח אתכם לקנות שם? מישהו מכריח אתכם לגרום להם להרוויח?
לא הבעיה היא שהוא עשיר כקורח, הבעיה היא שהוא קורא לזה "חסד" ומעודד ילדים להתנדב אצלו
כמה המון אדם, אם יכנסו באמת לעומק הלב של עצמם
יראו כמה חוסר פרגון קיים שם, שזה המניע בתכלס, לכעס ולחוסר הקבלה..
חבל
קשה מאוד להרבה לראות אחד שמצליח שמרויח יפה מאוד, שהעלה יוזמה אדירה, רעיון חבל'ז שהצליח מאוד
אבל למה, ריבונו של עולם, זה על חשבונך????
רוצה לקנות? בשמחה- בחירה שלך- התנאים האלו,
לא רוצה? קיימות חנויות אחרות מסודרות היטב
אומנם ברור שכשיש טענה נקודתית צודקת כדאי לנסות להעלות אותה ולשפר
אבללללל
המון המון תגובות מגיעות מהמקום הזה של- היי ,הבעלים האלו עשיר קורח, עשה את עסקת חייו, י'שמן...קשה לי לפרגן לו...
לא הבעיה היא שהוא עשיר כקורח, הבעיה היא שהוא קורא לזה "חסד" ומעודד ילדים להתנדב אצלו
אין בעיה, נשלח ילדים להתנדב ביש "חסד"...-וגם כולם יודעם שרוב רובם של הילדים ש''מתנדבים'' אצלו עושים את זה כחויה בשבילם ותעסוקה ומרגישים שוים(אגב, המון ילדים מקבלים משהו בתמורה)
זה בכל החנויות החזרה באשראי זה בניכוי 5 אחוז וזה לפי החוקעושים לי דווקא? מה זה הקשקוש הזה?
ושוב, הם לא מסכימים שום החזר מלא! רק ניכוי של 5%
בינתיים מנסה למכור את המוצרים... (חצאיות בי"ס במידות לא נכונות)
יש פה מישהו שיודע לחשב?לא מדברת על להתחרות ברשתות אחרות
מדברת נטו על הענין של המכירות שלהם בחניונים מול המכירה בחנות שיפתחו
יהיו אותם מחירים?
לכאו' לא. איך הם יעמדו במחירים (יחסית) מוזלים וגם שכירות וחשמל וכו'?
ו-הי! בל נשכח שלא יהיה להם את ה"חיוב תחנה" ע"ס 3 ש"ח!!!!!
או שאולי ימשיכו את הנ"ל בסוף כל קניה? ומכאן ישלמו ארנונה/שכירות/חשמל?
90% ממנהלי התחנותכלקוח קבוע של משנת יוסף במכלול השיקולים אני מכניס גם את זה שכמעט כל העובדים שמסדרים וממיינים וכו' הם יהודים שומרי מצוות, לי זה נותן ערך מוסף.
גם אם זה 'משפיל' אותי להתכופף לאסוף בננות בחניה.
בכולופן, בשום מקום לא כתוב ע"כ שבזיכוי מנכים מהסכום 5%. (ושוב, זה לא חוקי בעליל!!!)
מי שמתחייב על כך, צריך לשאול את עצמו מה יקרה אם הוא לא יבוא.
לכל מי שמפריע לו שהם מגדירים שזה חסד, אז דעו לכם שראיתי שראיתי ר' יחזקאל לווינשטיין המשגיח של פונוביז' אמר לרופא שהוא עושה חסד עצום (אחד שמרוויח עשרות אלפים בחודש, כן) ור' גרשון הגדיר את המלמדים שהם בעלי חסד ושכל פעולתם זה חסד, ונכון צריך להתפרנס - אבל הכל זה חסדלא הבעיה היא שהוא עשיר כקורח, הבעיה היא שהוא קורא לזה "חסד" ומעודד ילדים להתנדב אצלו
אין חולק.לכל מי שמפריע לו שהם מגדירים שזה חסד, אז דעו לכם שראיתי שראיתי ר' יחזקאל לווינשטיין המשגיח של פונוביז' אמר לרופא שהוא עושה חסד עצום (אחד שמרוויח עשרות אלפים בחודש, כן) ור' גרשון הגדיר את המלמדים שהם בעלי חסד ושכל פעולתם זה חסד, ונכון צריך להתפרנס - אבל הכל זה חסד
כל כך קשה לראות אדם שמרוויח כסף ממעשי חסדים ...אין חולק.
הציבור פה רק מרבה להודות לו שגדולה כ"כ זכותו, עד שגם מזכה את כלל לקוחותיו לגמול עמו עוד ועוד חסדים..
לא כ"כ ברור בהכל,יש מוצרי מזון יותר יקרים מהסופרהרי ברור שמשנת יוסף נפתחה כדי להוזיל מחירים לציבור. על זה אין חולק.
אז למה זה לא מוגדר חסד גם אם הוא מרוויח כסף מזה ?
הם נפתחו בתור עסק, משנת יוסף נפתחה בשביל להוריד מחיריםבשמחה-יש סופרים עם חסד: יש חסד,נתיב החסד,משנת החסד אולי
כמה אחוז ממוצרי המזון יותר יקרים מהסופר? והשאר שזולים בכמה יותר זולים? אולי ניתן לערוך השוואה?לא כ"כ ברור בהכל,יש מוצרי מזון יותר יקרים מהסופר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: