מוזר, אצלי עובד רגיל
(תמיד יש להם הברקות להודעות שגיאה)
אולי תבצעו הקלטת תעבורה ותראו אם משהו חסום.
מוזר, אצלי עובד רגיל
אני צריך את המתכנת של משנת יוסף מישהו יכול לרשום את הטלפון שלו. אין לי יכולת לשלוח לו הודעה בפרטי.שלום לכולם.
אני האחראי והבונה של האתר.
אנסה לענות על חלק מהשאלות שנשאלו כאן.
1. אפשר להזמין אך ורק אחרי שמכירה נפתחת שזה בדר״כ בימי חמישי בערב עד יום ראשון בלילה. שימו לב שלכל תחנה יכול להיות זמנים שונים.
2. בדקנו את האפשרות להזמנות במייל וזה היה מורכב מדי ביחס למערכת שלנו שהיא גדולה מאוד.
3. ולצד הטכני... המערכת בנויה עם laravel ובצד js השתמשתי ב-vuejs (מדהים לדעתי...)
המערכת מתמשקת עם המערכת הטלפונית ועם הback-end (שנכתב באותם טכנולוגיות)
4. המערכת מאוד דינמית. ישנם מוצרים ש״יסגרו״ עם ספקים רק אחרי פתיחת המערכת, וישנם כאלו שיאזלו במשך הזמן. (מה שאני עושה בדר״כ זה להכנס ביום חמישי בלילה ואני חוזר שוב ביום ראשון בערב...)
5. למי שלא עבד באינטרנט אקספלורר, אשמח לשמוע באיזה גרסא זה לא עובד.
6. זה אמור להיות פתוח עם נתיב. דאגנו לזה...
אני צריך את המתכנת של משנת יוסף מישהו יכול לרשום את הטלפון שלו. אין לי יכולת לשלוח לו הודעה בפרטי.
תודה
ניתן כבר להזמיןנכנסתי עם מייל, אבל עוד אין אפשרות הזמנה כפי מה שראיתי.
מישהו כבר ביצע הזמנה אינטרנטית?
לאאותי הוא לא מזהה בכניסה למערכת.
ולא נותן לי לבחור סיסמא חדשה.
מישהו נתקל בזה?
גם אצלי ככה.אותי הוא לא מזהה בכניסה למערכת.
ולא נותן לי לבחור סיסמא חדשה.
מישהו נתקל בזה?
איך עושים שמה הזמנותמעתה, ניתן לערוך את ההזמנה גם במערכת הממוחשבת.
http://mishnatyosef.org/
בדקתי.
נראה מדהים.
ידידותי ונוח.
כולל גם תיעוד של כל ההזמנות הקודמות שלכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: