דרוש מידע משלוח של חברת אקסלוט (שיין)

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
עשיתי הזמנה משיין, שכידוע עובדים עם חברת אקסלוט. באתר מופיע שהחבילה שלי ממתינה לאיסוף, אבל נעבך, לא כתוב היכן! אני הופכת את הרשת במאמץ למצא קצה חוט היכן מרכז המסירה הקרוב שלהם- ונאדה! זו לא פעם ראשונה שאני מזמינה דרכם, אבל מרכז המסירה הותיק הודיע שאינו עובד איתם יותר...
באתר מופיעה שורה שעקב הנחיות משרד הבריאות צומצמו מרכזי המסירה ומהיום הם שולחים מסרון על שליח שמגיע עד הבית...
יופי להם:) אני כמובן ללא מסרונים.

שלחתי שאלות ב'צור קשר' ובכל לינק אפשרי, אבל מס' ליצירת קשר עם מענה אנושי לא קיים!!
יש למישהו רעיון מה לעשות? נתקלתם במצב דומה?

אשמח לעזרת מנוסים!

PNINA-ZILUM

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מכירה מקרוב את הבעיה שלהם עם המשלוחים בפלאפונים הכשרים
לאחרונה עזר לי הצור קשר של חברת אקסלוט, לקח יום-יומיים עד שענו תשובה אבל בסוף הגיע (דרך שיין בכלל לא מצאתי קשר)
תנסי לחפור באתר של שיין ולהגיע לאקסלוט ושם יש צור קשר, אם לא תצליחי, אנסה לחפש לך את הקישור של אקסלוט

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בשבוע האחרון קיבלתי מהם 2 משלוחים עד הבית.
היה מונח ליד הדלת.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אז ב"ה חזרו אלי... כתבו לי במייל את מוקד החלוקה (לא נגלה כמה 'קרוב' לבית... 5 ק"מ... :mad: )

מוזרים!!

PNINA-ZILUM

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אז ב"ה חזרו אלי... כתבו לי במייל את מוקד החלוקה (לא נגלה כמה 'קרוב' לבית... 5 ק"מ... :mad: )

מוזרים!!
לגבי קירבה זה גם קשור למספר הכשר
כי הם שולחים הודעה לבדוק שהנקודת חלוקה נוחה, ואם לא לשנות בקישור.....

אברמל

משתמש פעיל
אני הזמנתי בשיין (פעם ראשונה) בתאריך 10/6
קיבלתי הודעה בתאריך 11/06 שהמשלוח יצא
ב 18/06 קיבלתי בדוא"ל (וגם בטלפון הודעה ממוחשבת) הודעה שהמשלוח הגיע לארץ ואני יכול עדכן את כתובת מגורי
היום ב21/6 קיבלתי את החבילה מאחורי הדלת!!
קיבלתי (בטלפון הכשר כמובן) הודעה מוקלטת שהמשלוח מגיע ב3 השעות הקרובות עם פרטי הנהג!!!
שירות למופת!!!!
ד"א הזמנתי באותו תאריך גם מנקסט, ובינתיים במעקב המשלוחים "התקבלה הודעה על משלוח שאמור להגיע וכו'"

נפש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אני גר בהר נוף.
הזמנתי בשיין 2 בגדים,
קבלתי אס.אמ.אס. (לאחר מאמצים מרובים)
ו...כמה נחמד- החבילות נמצאות בקיוסק בגבעת מרדכי...!

neom

משתמש מקצוען
@מילה בסלע או מישהו אחר...
החבילה הגיעה לכם לקניון איילון ברמת גן?
אולי תוכלו לשתף אותי בסוד, באיזו חנות היא נמצאת בקניון?
חייבת תשובה בדחיפות להיום, ועדין לא קיבלתי מהם תשובה חוץ מהודעה לקונית שהמידע נמסר לי ב SMS או בהודעה קולית.
למרבה הצער, ההודעה הקולית בלתי ניתנת לפיענוח.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
@מילה בסלע או מישהו אחר...
החבילה הגיעה לכם לקניון איילון?
אולי תוכלו לשתף אותי בסוד, באיזו חנות היא נמצאת בקניון?
חייבת תשובה בדחיפות להיום, ועדין לא קיבלתי מהם תשובה חוץ מהודעה לקונית שהמידע נמסר לי ב SMS או בהודעה קולית.
למרבה הצער, ההודעה הקולית בלתי ניתנת לפיענוח.

בשתי ההזמנות האחרונות שלי משיין הם הפנו אותי (אחרי פניה לשרות לקוחות וכו') לחנות בשם "מיני זול" ברח' ירושלים 27 בבני ברק.

ההודעה הקולית קשה מאוד לפיענוח אבל לא צריך לפענח בכלל, הוא סה"כ מקריא כמות אגדית של מספרים שמופיעים באתר גם ככה, מה שחשוב להוציא מההודעה הזאת זה את מיקום החבילה. שומעים עשר פעמים עד שקולטים...

neom

משתמש מקצוען
תודה לכל המסייעים.
את כל ההודעה הקולית הצלחתי לפענח מלבד שם המקום...
ולמי שיצטרך:
חנות: פופסי קניון אילון בכתובת דרך אבא הלל 301 רמת גן פרטים:קניון אילון שער הגן מול H&M. שעות פתיחה: א-ה 09:30-20:00 יום ו וערבי חג 09:30-14:00.

ברברוג

משתמש פעיל
אותנו הם שלחו לחנות בוקר וגלידה בבן גוריון פינת ז'בוטינסקי

תמי שקד

משתמש חדש
היי
מישהו יודע היכן מרכז המסירה שלהם במודיעין עילית?
רק היום מתברר שזה הגיע לפני כשבועיים אך אין לי מושג לאן....

חיוששש

משתמש מקצוען
@תמי שקד
הייתי באותה סירה איתך ושאלתי גם רבים...ולא קבלתי תשובות
בסוף עליתי על זה בשיחות טלפון שהם שלחו לי כמה פעמים ולא הצלחתי לתרגם מה הם אומרים שמה רק הבנתי מודיעין משהו
כתבתי בוייז את האזור שזה היה נשמע לי
וזה הגיע לאיזה קסיוסק

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה