עוקבתאשמח לקבל רעיונות למשלוח מנות שאפשר לשלוח למטפלות ולגננות של הילדים עם מתנה מצורפת
תודה
עוקבתאשמח לקבל רעיונות למשלוח מנות שאפשר לשלוח למטפלות ולגננות של הילדים עם מתנה מצורפת
תודה
ממליצה ג"כאנחנו מביאים שוקולד יוקרתי ם שוויצרי זה בסדר עם שובר לחנויות בערים החרדיות
סתם מעניין ,אנימ עצבת בקופסת עץ יפה (מקסטוק) סט של 5 מגבות - מאושר עד ביחד עם קרם ידיים מללין( עלה לי 10 שקלים )
וככה יש לי משלוח מכובד ויחסית זול והכי חשוב שימושי
לשאר המטפלות בכיתה אני מביאה כהוקרה בתוך קופסת עץ שעלה לי 6 ש"ח ממקסטוק - מגבת וקרם ידיים
עוטפת יפה עם צלופן וסרט מתנות יפה
זה היה בחודש ספטמבר היה לי הטבת יומולדת + הטבה של כרטיס אשראי + פלוס הטבת חנותסתם מעניין ,
איך קרם ידיים מללין עלה לך 10 ?
עקרונית עולה 49 ש"ח(היום קניתי) 50% אחוז יוצא 25 ואפילו אם יש הנחת עובד של25% אז ייצא בערך 19
לא ראיתי כעמט מצב שמגיע לכזה מחיר הזוי של 10 ש"ח ספרי איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: