רעיון מקסים.שנה עברה שתי הבנות התחפשו לבמבי, אלו הם משלוחי המנות ששלחנו, המארזים הכילו מספר סוגי במבה, באותה תקופה יצאה מהדורה של במבה לבבות, עם הכיתוב המצורף
איזה עוד מוצרים הכנסת לשקיות חוץ מבמבה?
רעיון מקסים.שנה עברה שתי הבנות התחפשו לבמבי, אלו הם משלוחי המנות ששלחנו, המארזים הכילו מספר סוגי במבה, באותה תקופה יצאה מהדורה של במבה לבבות, עם הכיתוב המצורף
לחלק הכנסנו הרבה סוגי במבה- במבה לבבות, נוגט ועוד... ולחלק הכנסנו סתם דברים אך הוספנו להם קרניים לחיים ואף בקטנה...איזה עוד מוצרים הכנסת לשקיות חוץ מבמבה?
עשיתי עוגה עם תמונה אכילה ורשמתי אנחנו מה.. מה.. מתוקות...מחפשת רעיון למשלוח מנות מקורי (עם משפט חמוד)
שמתאים לתחפושת של כבשה.
משהו שמתאים להורים ולמטפלת
מקפיצה שוברעיון למשפט ולפי זה נלך ...
לפני שנתיים הילדים שלי התחפשו לזה בדיוק.אני מחפשת את הילדים לקוסמים ולשפנים בכובע.
למישהי יש רעיון למשלוח מנות?
וגם הבנתי שיש פה אחת שמעצבת תוויות בחינם, אפשר קישור?
אני מחפשת רעיון יפה למשלוח מנות לשכנים בבניין חדש- כולנו חדשים ועדיין לא מספיק מכירים (חודש).
אם יש למישהו רעיון שקשור עם משפט יפה אשמח.
תודה ובהצלחה לכולם!
דגי זהב אמיתיים
בעיקרון זה היה למשפחה מסויימת, אז היה דג גדול, אקוויום גדול ומארז מושקע
אבל משלוחים ביתיים אפשר לעשות פחות בומבסטי אפילו...
בשביל הפוזה והצחוק זה חמוד לשים דגים אמיתיים. אפילו קופסא חד"פ שקופה עם זוג דגי זהב ולחורר להם את המכסה (כדי שישאר להם אוויר, אבל שהמים של האקווריום לא ישפכו על כל המשלוח..)
זה מתוק!!שנה עברה שתי הבנות התחפשו לבמבי, אלו הם משלוחי המנות ששלחנו, המארזים הכילו מספר סוגי במבה, באותה תקופה יצאה מהדורה של במבה לבבות, עם הכיתוב המצורף
רעיון חמודעשיתי עוגה עם תמונה אכילה ורשמתי אנחנו מה.. מה.. מתוקות...
עם קצפת זה היה ממש מתוק
אני חיפשתי את הבנות לנסיכות לפני שנתיים שהקורונה הייתה בחיתוליה ועדיין הייתה בגדר משו מעורפל(מי היה מאמין שהיא עדיין תהיה פה) הכנתי ערכות הגיינה מבית המלוכה להגנה מפני הקורונהמחפשת רעיון למשלוח מנות בנושא תחפושות מלך מלכה ונסיכים
WOWלפני שנתיים הילדים שלי התחפשו לזה בדיוק.
עשיתי משלוח בתוך כובע והכנתי ארנב מגרב לבנה (יש בפינטרסט מדריכים)
צפה בקובץ המצורף 1058975
אני עשיתי לפני כמה שנים את זה והוספתי מיץ ענבים והיה ממש חמוד. אם את רוצה נשארו לי עדין הכתרים מקרטון ששמתי מעל המאפינס. מלמעלה שמתי אבקה אכילה בצבע זהב (אז עוד לא היה ספריי זהב אכיל כשר)יש למישהו רעיון למשלוח מנות לתחפושת של נסיכים...
משהו בסגנון של משלוח מנות מבית המלוכה...
תודה.
תעשי משלוח של מקולה-לב.שוקולדים קטנים בצורת לבבות, פחית קולה , ותכיני עוגיות בצורת לב.בא לי להגיע לפחות מ20 למשלוח מנות
איזה רעיון יכול להביא אותי לשם
ממתקים חומים ולכתוברוצה לשלוח לשכנה תבנית סיליקון לעוגה בצבע חום, יש רעיונות מה לשים בפנים?
התבנית לא זולה לכן מחפשת משהו נחמד ולא יקר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: